Başbakan'ın soğuk baktığı 3 BDP'li

Adalet Bakanı İmralı'ya bir heyetin daha gideceğini açıklarken, BDP 3'üncü heyet için hazırlıklara başladı.Adalet Bakanı Sadullah Ergin, İmralı'ya bir heyetin daha gideceğini açıklarken, BDP 3'üncü heyet için hazırlıklara başladı. Parti yönetimi, 21 Mart

Başbakan'ın soğuk baktığı 3 BDP'li

Adalet Bakanı İmralı'ya bir heyetin daha gideceğini açıklarken, BDP 3'üncü heyet için hazırlıklara başladı.

Adalet Bakanı Sadullah Ergin, İmralı'ya bir heyetin daha gideceğini açıklarken, BDP 3'üncü heyet için hazırlıklara başladı. Parti yönetimi, 21 Mart tarihinden önce yapılması beklenen görüşme için Adalet Bakanlığı'na 23 Şubat'ta İmralı'ya giden Pervin Buldan, Sırrı Süreyya Önder ve Altan Tan'ın isimlerini verecek. Ancak önceki görüşmenin içeriğinin medyaya sızması nedeniyle Başbakan Tayyip Erdoğan'ın bu üç isme soğuk baktığı belirtiliyor.
 
BDP Grup Başkanvekili İdris Baluken, "Daha önceden belirlenmiş bir heyet (Pervin Buldan, Altan Tan ve Sırrı Süreyya Önder) var. Bu konuda Adalet Bakanlığı tarafından bize intikal etmiş herhangi bir çekince de yok" dedi. Baluken, "Çünkü daha önceki görüşmeye onlar gitti. Yine Öcalan'ın gönderdiği mektupları da onlar Kandil ve Avrupa'ya götürdüler" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem