Başbakan'ın gözü kulağı Ankara'da!

Pazartesi günü tebrikleri kabul eden ve Cumhurbaşkanı Gül ile görüşen Erdoğan, ardından İstanbul’a geçti. Kısıklı’daki evinde dinlenen Erdoğan’ın Ankara seçimiyle ilgili Melih Gökçek’ten telefonla günlük bilgi aldığı, Yüksek Seçim Kurulu (YSK) seçim sonuc

Başbakan'ın gözü kulağı Ankara'da!

Pazartesi günü tebrikleri kabul eden ve Cumhurbaşkanı Gül ile görüşen Erdoğan, ardından İstanbul’a geçti. Kısıklı’daki evinde dinlenen Erdoğan’ın Ankara seçimiyle ilgili Melih Gökçek’ten telefonla günlük bilgi aldığı, Yüksek Seçim Kurulu (YSK) seçim sonucunu açıklayıncaya kadar yurtiçine program koymadığı ifade edildi.

TORUNLARIYLA VAKİT GEÇİRİYOR

Kısıklı’daki evinde seçim yorgunluğunu atması için bitkisel terapi uygulandığı, zarar gören ses tellerini dinlendirmek için ballı gıdalar tükettiği öğrenilen Erdoğan’ın, torunlarıyla vakit geçirdiği belirtildi.

Başbakan Erdoğan yerel seçim sonrası ilk yurtdışı seyahatini ise Azerbaycan’a yapacak. Yarın, ANA uçağıyla Azerbaycan’a uçacak olan Erdoğan, Azerbaycan Devlet Başkanı İlham Aliyev ile görüşecek.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem