Başbakanın el hareketi olay oldu

Erdoğan'ın bu el hareketi Alman Bild gazetesinin dikkatini çekti. Gazeteye konuşan vücut dili uzmanları "Bu duruşa Güç Elması deniyor. Kişi enerjisini karşısındakine yönelterek onun duygularını kontrol eder" diyor. ABD Başkanı Barack Obama ile önceki gün

Başbakanın el hareketi olay oldu

Erdoğan'ın bu el hareketi Alman Bild gazetesinin dikkatini çekti. Gazeteye konuşan vücut dili uzmanları "Bu duruşa Güç Elması deniyor. Kişi enerjisini karşısındakine yönelterek onun duygularını kontrol eder" diyor.

 

ABD Başkanı Barack Obama ile önceki gün Güney Kore'de bir araya gelen Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın görüşme sonrası kameraların karşısında yaptığı bir hareket Alman basınının ilgisini çekti.

 

Almanya'nın en çok satan gazetesi BILD, Erdoğan'ın iki elinin parmaklarını önünde birleştirdiği hareketi ilk olarak Alman Başbakanı Angela Merkel'in yaptığını, ardından birçok liderin de aynı şekilde görüntülendiğini yazdı.

 

Alman Dışişleri Bakanı Guido Westerwelle, eski Almanya Cumhurbaşkanı Cristian Wulff, Rusya Devlet Başkanı Dimirti Medyedev ve Cornwall Düşesi Camilla'nın da aynı halde pozlarını yayınlayan gazete bu hareketin "güç elması" olarak adlandırıldığını belirtti.

 

Gazeteye konuşan vücut dili uzmanı Sabine Mühlisch de “Bu hareketi yapan kişi enerjisini karşısındakine yönelterek onun duygularını kontrol eder”

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem