Başbakan'ın çatısına radyoaktif madde!

Japonya Başbakanı Shinzo Abe’nin Tokyo’daki ofisinin bulunduğu binanın çatısında insansız hava aracı bulundu. Japonya Başbakanı Shinzo Abe’nin ülkenin başkenti Tokyo’da bulunan ofisinin bulunduğu binanın çatısında insansız hava aracı bulunduğu bildirildi.

Başbakan'ın çatısına radyoaktif madde!
Japonya Başbakanı Shinzo Abe’nin Tokyo’daki ofisinin bulunduğu binanın çatısında insansız hava aracı bulundu.
 
Japonya Başbakanı Shinzo Abe’nin ülkenin başkenti Tokyo’da bulunan ofisinin bulunduğu binanın çatısında insansız hava aracı bulunduğu bildirildi. Bu sabah saatlerinde başbakanlık yetkilileri tarafından bulunan insansız hava aracının üzerinde radyoaktif malzemelerin tespit edildiği kaydedildi. Binada geniş güvenlik önleminin alınmasına neden olan 60 santimetre genişliğindeki dört pervaneli insansız hava aracında küçük bir kameranın ve küçük bir pet şişenin bulunduğu öğrenildi. Radyoaktif malzemenin insan vücuduna zararsız sezyum olabileceği belirtilirken, olayın yaşandığı sırada Japonya Başbakanı Shinzo Abe’nin Asya-Afrika Konferansı’na katılmak üzere Endonezya’da bulunduğu kaydedildi.
 
Olayın ardından insansız hava aracının üzeri mavi bir branda ile örtüldüğü kaydedilirken konuyla ilgili soruşturmanın başlatıldığı belirtildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem