Başbakan'ı mı öldürecektiler?

Sabah saatlerinde Millet Parkı'nda tur atan parkın güvenlik görevlileri, gazeteye sarılarak çöp konteynerine atılmış bir tabanca olduğunu görünce polis ekiplerine haber verdi. Çevre güvenliğini alan polis ekipleri kimsenin silahın yanına yaklaşmasına izin

Başbakan'ı mı öldürecektiler?

Sabah saatlerinde Millet Parkı'nda tur atan parkın güvenlik görevlileri, gazeteye sarılarak çöp konteynerine atılmış bir tabanca olduğunu görünce polis ekiplerine haber verdi. Çevre güvenliğini alan polis ekipleri kimsenin silahın yanına yaklaşmasına izin vermedi. Bir süre sonra gelen Olay Yeri İnceleme Ekipleri tarafından alınan tabanca incelenmek üzere emniyete götürüldü.

Vatandaşların yoğun olarak kullandığı Millet Parkı, Başbakan Tayyip Erdoğan'ın oturduğu eve yaklaşık 300 metre uzaklıkta bulunuyor. Yol ortasında kaldığı için her iki yönde de trafiğin aktığı park Erdoğan'ın geçiş güzergahında yer alıyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem