Başbakan'dan yeni örgüt ismi!

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Manisa’da düzenlediği mitingte halka hitap etti. “Paralel devlet” eleştirilerini sürdüren Erdoğan, “Neo Ergenekon” ifadesini kullandı. İşte Erdoğan’ın açıklamalarından satır başları:“AK Parti’nin karşısında kim gü

Başbakan'dan yeni örgüt ismi!

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Manisa’da düzenlediği mitingte halka hitap etti. “Paralel devlet” eleştirilerini sürdüren Erdoğan, “Neo Ergenekon” ifadesini kullandı. İşte Erdoğan’ın açıklamalarından satır başları:

“AK Parti’nin karşısında kim güçlüyse ona oy istiyorlar. CHP'lilere diyorlar ki ‘Mansia’da MHP'ye oy verin’, MHP'lilere ‘İzmir’de, İstanbul’da, Ankara’da CHP'ye oy verin’ Bunlar bir de ortak aday çıkardılar. Yolsuzluk nedeniyle atılan şahsı İstanbul'dan aday yaptılar.

“SANDIKLARA SAHİP ÇIKIN”

Aman ha sandıklara sahip çıkın. Bunlar her türlü numarayı yaparlar. Onun için sandıklar bizim namusumuzdur deyip sahip çıkacaksınız. Kuş uçurtmayacağız. Her gün konuşmalarına bakın, Kılıçdaroğlu'nun, Bahçeli'nin… Birbirlerinin taklidini yapıyorlar. Eli kanlı terör örgütlerine birlikte sahip çıkıyorlar. İstanbul sokaklarında terör estirenlere sahip çıkıyorlar. DHKP-C terör örgütü üstlendiği halde ‘Hükümetsin sen bul çıkar’ diyor. Zaten senin karakterinde bu var. Şimdi bakıyoruz MHP de aynı şekilde kol kanat germeye, selam göndermeye başladılar. Bunlar AK Parti iktidarını yıpratmak, istedikleri gibi at oynayacakları bir Türkiye kurmak istiyorlar.

"NEO ERGENEKON"

Ergenekokon ile mücadele ettik. Pensilvanya’daki Neo Ergenekon'la da mücadele edeceğiz. Neymiş? Pensilvanya'da inzivaya çekilmiş. İnzivaya çekileceksen gel ülkende inzivaya çekil. İnzivaya çekilmiş ama oradan alüfteleri takip ediyor. Duydunuz değil mi? Aşuftenin benzeri. Siyasilerden birine alufteyi musallat etmişler de o da haber göndermiş. Ya sen hoca mısın, yoksa istihbarat örgütünün başı mısın, nesin ya? İnzivaya çekilmiş ama senaryo talimatları veriyor. Uluslararası gazetelere ülkesini karalayan yazılar yazıyor.

En mahrem devlet sırlarını kaydediyor. Bu casusluktur, yapamazsın böyle bir şey. Cumhurbaşkanının telefonunu, başbakanı dinleyemezsin. Mahkemelerin böyle bir karar almaya yetkisi yok. Bunları yaptılar, montaj yaptılar, dublaj yaptılar.

"BU NASIL İNZİVA"

Bu nasıl bir inziva? Ne diyorlar 'Herkes konuştu, konuştu o sustu'. Bu nasıl bir susmak, beş ay önce konuşmuş, 'Beddua Allah'ın gücüne gider, hatta densizlik' demiş. Beş ay sonra çıktı, dikkat ettim, aynı kelimeleri kullanarak 'Allah'ın gücüne gider, densizlik' dediği bedduayı daha beteriyle kendisi yapıyor"

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler