Başbakan'dan yardım bekliyorlar

Gürcistan'da tutuklu bulanan 300 Türk'ten Fatsalı Serdar Göksu ve Orhan Aksu'nun akrabaları Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a seslerini duyurmaya çalışıyor.Tutuklu yakınları Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın, "Tutuklularla ilgili Gürcistan Cumhurbaşkanı Miha

Başbakan'dan yardım bekliyorlar

Gürcistan'da tutuklu bulanan 300 Türk'ten Fatsalı Serdar Göksu ve Orhan Aksu'nun akrabaları Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a seslerini duyurmaya çalışıyor.

Tutuklu yakınları Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın, "Tutuklularla ilgili Gürcistan Cumhurbaşkanı Mihail Saakaşvili ile görüşmelerimiz devam ediyor" sözünden umutlandıklarını söylediler.

Gürcistan cezaevlerinde tutuklu olan iş adamı Serdar Göksu'nun babası, Orhan Aksu'nun amcası Mahmut Göksu konuyla ilgili olarak, "İşledikleri hiçbir suç olmadığı halde Gürcistan'da tutuklu bulunuyorlar. Orhan Aksu'ya 12 sene, oğluma da 5 yıl ceza verdiler. Hukuksuz ve adaletsiz bir ülkede ne şartlarda çalışmalarını anlatabilmem mümkün değil. Başımıza gelenleri bir Allah bir de biz biliyoruz. Mahkemeler sonucunda Orhan Aksu'nun çok parası olduğunu düşünerek 2 milyon dolar para istiyorlar. 2 milyon dolar

parayı biz nereden ve nasıl bulacağız? Başbakanımızdan da bu konuda yardım istedik. Allah kimsenin başına böyle bir acı vermesin ve kimseyi böyle zor durumda bırakmasın. Aynı şekilde 300 Türk vatandaşı Gürcistan'da esir tutuluyor" diye konuştu.

Tutuklu yakını Meli Keskin ise Başbakan Erdoğan'ın Hopa'daki mitinginde tutuklularla ilgili konuyu konuşmasının kendilerini umutlandırdığını ifade ederek, "Sayın Başbakan, 13 kişinin salıverildiğini, diğerlerinin de görüşüldüğünü söyledi. Biz şimdi umutla bekliyoruz" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler