Başbakan'dan TSK'ya sert tepki!

ABD Ankara Elçisi gazetecilerin tutuklanmasına tepki göstererek, 'Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu' atasözüyle tepki göstermişti. Avrupa Parlamentosu Parlamenterler Meclisi toplantısına katılan Başbakan Erdoğan ardından gazetecilerin sorularını yanıtladı

Başbakan'dan TSK'ya sert tepki!

ABD Ankara Elçisi gazetecilerin tutuklanmasına tepki göstererek, 'Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu' atasözüyle tepki göstermişti.

Avrupa Parlamentosu Parlamenterler Meclisi toplantısına katılan Başbakan Erdoğan ardından gazetecilerin sorularını yanıtladı.

ABD KIZIMA VİZE VERMEK İSTEMEDİLER

Erdoğan, "Bunlar ilk önce demokrasiyi kendileri sindirsinler. Kızıma "fotoğraf düzgün değil" denerek vize verilmek istenmedi." dedi. Başörtülü vekil tartışmalarına da değinen Erdoğan, "Başörtü konusunda ciddi bir zemin oluşmuştur. Önümüzdeki süreçte oturur." diye konuştu..

TSK YANLIŞ YAPTI

Başbakan Erdoğan'a Balyoz davası ile ilgili TSK'nın yaptığı açıklama da soruldu. Erdoğan, 'TSK sivil iradenin adımların auyuyor. TSK Balyoz açıklamasıyla yanlış yaptı' dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem