Başbakan'dan TSK'ya kış talimatı!

64. Hükümet için çalışmalarını kurmaylarıyla sürdüren Davutoğlu, 1 Kasım’da en fazla oyu aldığı illerde vatandaşlarla buluşacak. Başbakan'ın ilk talimatı ise seçim vaatlerinin bir an önce yerine getirilmesi oldu.   Mehmetçik'e kış talimatı Başbakan Da

Başbakan'dan TSK'ya kış talimatı!

64. Hükümet için çalışmalarını kurmaylarıyla sürdüren Davutoğlu, 1 Kasım’da en fazla oyu aldığı illerde vatandaşlarla buluşacak. Başbakan'ın ilk talimatı ise seçim vaatlerinin bir an önce yerine getirilmesi oldu.

 

Mehmetçik'e kış talimatı

Başbakan Davutoğlu, Çankaya Köşkü'nde toplanan güvenlik zirvesinde TSK'ya terörle kesintisiz mücadele talimatı verdi. Bölücü örgüte dönük operasyonlar, kış aylarında da hız kesmeden devam edecek.

Çankaya Köşkü'nde Başbakan Ahmet Davutoğlu başkanlığında güvenlik toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıda, Türk Silahlı Kuvvetlerinin, bölücü terör örgütüne dönük operasyonlarının hız kesmeden devam etmesinin kararlaştırıldığı ve Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun kış şartlarında da operasyonların kesintisiz sürdürülmesi talimatını verdiği belirtildi.

GÜNDEM TERÖR OPERASYONLARI

Çankaya Köşkü'nde yaklaşık 2 saat süren toplantının ardından yapılan yazılı açıklamada, şunlar kaydedildi: “Terörle mücadele amacıyla yürütülen huzur ve demokrasi operasyonlarında son durum detaylı bir şekilde ele alınmış, Türk Silahlı Kuvvetlerinin, bölücü terör örgütüne dönük operasyonlarının hız kesmeden devam etmesi kararlaştırılmıştır. Oramar, İkiyaka ve Dağlıcabölgelerinin terör örgütü mensuplarından temizlenmesinde sağlanan başarı ve Irak sınırı boyunca gerçekleştirilen harekatlar hakkında bilgi sunulmuştur.” Açıklamada, toplantıda, Suriye'de yaşanan gelişmeler, sınır ötesinde DAEŞ unsurlarına karşı yürütülen operasyonlar ve koalisyon güçleri ile birlikte yürütülen harekatın ele alındığı kaydedildi. (YeniŞafak)

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler