Başbakan'dan tezkere açıklaması!

Suriye’nin içerisinde gerek kuzeyinde gerek diğer bölgelerinde bu tür olayları beklemek mümkün. Fırat üzerindeki barajda atılan bombalar nedeniyle baraj gövdesinde tehlikeler oluştuğu, binlerce insanın sular altında kalabileceğine dair bize gelen bilgiler

Başbakan'dan tezkere açıklaması!

Suriye’nin içerisinde gerek kuzeyinde gerek diğer bölgelerinde bu tür olayları beklemek mümkün. Fırat üzerindeki barajda atılan bombalar nedeniyle baraj gövdesinde tehlikeler oluştuğu, binlerce insanın sular altında kalabileceğine dair bize gelen bilgiler var.

Suriye’deki zalim rejimin attığı adımlar var. Suriye’de bunlar artık rutin hadiseler haline geldi. Yapılabilecek her türlü yanlışa karşı, Türkiye tüm imkanlarıyla hazırdır.

SURİYE İLE İLGİLİ YENİ TEZKERE GELECEK Mİ?

4 Ekim'de gelecek olan tezkere aynısı olabilir. bazı değişikliklere tabi olarak da bu tezkere gelebilir. Şu anda arkadaşlarımız gerek Dışişleri gerekse Genel Kurmay, tezkere üzerinde çalışmalarını yapıyorlar. Çalışmalar bittikten sonra bize getirilecek. Üzerinde bizler de değerlendirmelerimizi yapacağız. Ondan sonra Türkiye Büyük Millet Meclisi'ne sunacağız.

DÜNYA KUPASI ELEMELERİ

Romanya’nın önünde bir Estonya ve Andorra maçı var. Bizim önümüzde ise bir Estonya ve Hollanda maçı var. Romanya çok daha şanslı bir tablo içinde gibi görünüyor. Biz şüphesiz ki, gitme arzusu içindeyiz. Türkiye ve Romanya’nın ikide iki başarması gerekiyor. Bu neticeler son maçtan sonra ortaya çıkacak. Ama ben Romanya’nın başarmasından da  memnuniyet duyarım. Kendisinin de benzer temennisi nezaketinden dolayıdır. Temenni ederim ki nezaket kazansın.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem