Başbakan'dan öğrenci evi açıklaması

"Öğrenci evi" tartışmaları ile ilgili soruları yanıtlayan Erdoğan, "Ciddi şikayetler var. Bu konuyu sizin takdirinize bırakıyorum. Şikayetleri değerlendireceğiz. Bir kızla bir erkeğin bir evde kalması ne denli doğru olabilir? Gerekirse yasal düzenleme yap

Başbakan'dan öğrenci evi açıklaması

"Öğrenci evi" tartışmaları ile ilgili soruları yanıtlayan Erdoğan, "Ciddi şikayetler var. Bu konuyu sizin takdirinize bırakıyorum. Şikayetleri değerlendireceğiz. Bir kızla bir erkeğin bir evde kalması ne denli doğru olabilir? Gerekirse yasal düzenleme yaparız. Bunun bedeli karşımıza çok farklı şekilde gelebilir" dedi.

Erdoğan, kabinede revizyon yapılıp yapılmayacağı ile ilgili soruyu da, "Şu an böyle bir düşünce söz konusu değil. Eğer olması gerektiği takdirde bakan arkadaşlarımız da verilen göreve gitmek durumundadır. O zaman o arkadaşlarımızın yerine değişiklik yapmak gerekir" diye yanıtladı.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem