Başbakan’dan Nevruz uyarısı

Başbakan Erdoğan, sabah saatlerinde helikopterle geldiği Artvin’de halka hitap etti. Hükümet Konağı önünde halka seslenen Başbakan Erdoğan, Nevruz’la ilgili açıklamasında "İnşallah birilerinin istismar vesilesi olmaz" dedi.Başbakan Erdoğan, konuşmasına "C

Başbakan’dan Nevruz uyarısı

Başbakan Erdoğan, sabah saatlerinde helikopterle geldiği Artvin’de halka hitap etti. Hükümet Konağı önünde halka seslenen Başbakan Erdoğan, Nevruz’la ilgili açıklamasında "İnşallah birilerinin istismar vesilesi olmaz" dedi.

Başbakan Erdoğan, konuşmasına "Cuma gününde sizleri en kalbi duygularla selamlıyorum" diye başladı. Artvin’in bugün bir başka güzel olduğunu anlatan Erdoğan, sözlerini şöyle sürdürdü: "Görüyorum ki Artvin kararını vermiş. Artvin artık değişim diyor. Artvin artık dönüşüm diyor ve Artvin artık bugüne kadar yerel yönetimdeki çilelere son diyor. Bugün aynı zamanda 21 Mart uluslararası camiada Türk dünyasında Nevruz Bayramı. Tüm İslam Türk dünyasının Nevruz Bayramını kutluyorum tebrik ediyorum. İnşallah Nevruz Bayramının baharı kalıcı olur. Nevruz barışı kalıcı olur. İnşallah birilerinin istismar vesilesi olmaz. İnşallah o barış ateşini yakanlar onun istismarını yapmaz. Artvin zaten bunun şuurunda bunun idrakinde inşallah bu anlayışla yola devam ediyoruz."

"SİZİ GİDİ GEZİCİLER SİZİ"

Başbakan Erdoğan konuşmasında, helikopterle gelirken Çoruh Nehrinin orada vahşi bir çöp depolama gördüğünü belirterek sözlerini şöyle sürdürdü:

"Bu çöp depolamanın suyu sızıntısı nereye akıyor Çoruh nehrine akıyor. Hani bunlar çevreciydi. Öyle demiyor mu bu halk partisi, bu Geziciler çevreciler sizi gidi Geziciler sizi. Koskoca İzmir hâlâ vahşi çöp depolama yapıyor. İstanbul depolama yapıyor. Yani o modern depolama ile sızıntıyı miniminizi ediyorsunuz. AK Parti ile CHP’nin farkı bu, biri vahşi depolama biri modern depolama yapıyor. İnşallah Mehmet kardeşimle burada vahşi dönem kapanacak modern döneme gireceğiz. Size bu yakışır şuandaki durum değil."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem