Başbakan'dan Kılıçdaroğlu'na saldırıya tepki!

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na yönelik yumruklu saldırıya Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ve AK Parti'den tepki geldi.  Başbakan Erdoğan, "Tasvip etmek mümkün değil, bu girişimleri kınıyoruz. Demokrasilerde bu yol tevessül edilecek bir yol değil" d

Başbakan'dan Kılıçdaroğlu'na saldırıya tepki!
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na yönelik yumruklu saldırıya Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ve AK Parti'den tepki geldi. 
 
Başbakan Erdoğan, "Tasvip etmek mümkün değil, bu girişimleri kınıyoruz. Demokrasilerde bu yol tevessül edilecek bir yol değil" dedi. Erdoğan, Kılıçdaroğlu'nu arayarak "Geçmiş olsun" dileklerini ileteceklerini söyledi.
 
AK Parti'den de saldırı kınayan bir açıklama yayımlandı. 
 
AK Parti TBMM Grup Başkanlığından yapılan yazılı açıklamada, bugün TBMM grup toplantısını yapmak üzere salona girerken menfur bir saldırıya uğrayan CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'na en içten geçmiş olsun dileklerinin iletildiği, bu alçakça saldırıyı yapanların şiddetle kınandığı belirtildi.
 
Olayın bir an önce aydınlatılarak faillerinin yüce yargıya teslim edilmesi istenen açıklamada, "Bu saldırıyı aynı zamanda demokrasiye, fikir özgürlüğüne yapılmış bir saldırı olarak görüyoruz. Çoğulculuğa ve hoşgörüye dayanan demokrasilerde her türlü şiddeti reddediyor, CHP Grup Başkanı Sayın Kılıçdaroğlu'na, CHP Grubuna, CHP'ye gönül veren değerli vatandaşlarımıza tekrar geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz" ifadelerine yer verildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Gündem