Başbakan'dan Demirel'e: Koyun Oldun

 Başbakan Erdoğan, "İl ve İlçe Başkanları Teşkilat İçi Eğitim Programı"na katılarak açılış konuşmasını yaptı. BAHÇELİ'YE: YÜZE DİVAN SENİ KABUL EDER Mİ? Bahçeli'nin 'Yüce Divan' hatırlatmasına cevap veren Başbakan Erdoğan, "Sıkılmadan, 'hadi gönder yüce d

Başbakan'dan Demirel'e: Koyun Oldun

 

Başbakan Erdoğan, "İl ve İlçe Başkanları Teşkilat İçi Eğitim Programı"na katılarak açılış konuşmasını yaptı.
 
BAHÇELİ'YE: YÜZE DİVAN SENİ KABUL EDER Mİ?
 
Bahçeli'nin 'Yüce Divan' hatırlatmasına cevap veren Başbakan Erdoğan, "Sıkılmadan, 'hadi gönder yüce divan'a diye meydan okuyor. Yüce Divan seni kabul eder mi, etmez mi bilmiyorum. Olur ya zaman aşımına girdi, girmedi bunlardan istifade etme yoluna da gidebiliriz. ve durmadan meydan okumaya devam ediyor kendine göre. Fakat ben milletin hafıza kayıtlarına girsin diye şuanda arkadaşlarıma dedim ki, 'bütün hazırlıkları getirin". Bunları açıklayacağız ve teşkilatım olarak, il başkanlarım, ilçe başkanlarım, belde başkanlarım sizlere göndereceğimiz belgeleri, sizler halka anlatacaksınız. Bunların kirli yüzlerini görsünler. Bunlar hakikaten utanmıyorlar da" diye konuştu.
 
SÜLEYMAN DEMİREL'E: İŞÇİ PARTİSİNİN KOYUNU
 
Başbakan Erdoğan, çözüm süreciyle ilgili yaptığı açıklamalarda ise diğer partilerin AK Parti'ye karşı tesbih taneleri gibi dizildiğini ve bir araya geldiklerini söyledi. "Dün lakabı çoban olanlar şimdi işçi partisinin koyunu oldular" diyen Erdoğan, "Güya ulusalcı CHP, İşçi Partisi'nin piyonu oldu. Güya milliyetçi MHP İşçi Partisi'nin yedeği haline geldi" dedi.
 
MHP'nin İşçi Partisi'nin yedeği haline geldiğini ve bunu da MHP'ye oy verenlerin görmesi gerektiğine dikkat çeken Başbakan Erdoğan, CHP, MHP ve İşçi Partisi'nin fikir ve gönül birliğinin yeni olmadığını, eskilere dayandığını söyledi. Bu üç partinin birbiriyle çatışıyormuş gibi yapıp statükoya hizmet ettiklerini iddia eden Başbakan Erdoğan, "Maske bir kez daha düştü. Bunların ellerinde tek bir tutunacak dal kaldı o da terördü şimdi o da sona eriyor. ve bunlar son sığınaklarını kaybetme korkusu içinde" şeklinde konuştu.
 
"Terör bitmesin diye çırpınıyorlar" diyen Başbakan Erdoğan, "Ellerinde milleti kortukacak, sindirecek, hizaya getirecek, siyaseti dizayn edecek hiçbir malzeme kalmadı. Bakın çok açık söylüyorum; farz-ı mahal iktidara gelseler Kandil'e davetiye gönderir Türkiye'den çıkacak teröristleri mağaraların geri buyur ederler" diye konuştu.
 
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler