Başbakan’dan coğrafya ve Türkçe dersi

Başbakan Ahmet Davutoğlu, Tevfik İleri Anadolu İmam Hatip Lisesi'ni ziyaret ederek, coğrafya ve Türkçe derslerine girdi. Öğrencilere coğrafya alanında sorular yönelten Davutoğlu, Türkçe dersinde ise anadilin önemine vurgu yaptı.Başbakan Ahmet Davutoğlu, c

Başbakan’dan coğrafya ve Türkçe dersi

Başbakan Ahmet Davutoğlu, Tevfik İleri Anadolu İmam Hatip Lisesi'ni ziyaret ederek, coğrafya ve Türkçe derslerine girdi. Öğrencilere coğrafya alanında sorular yönelten Davutoğlu, Türkçe dersinde ise anadilin önemine vurgu yaptı.

Başbakan Ahmet Davutoğlu, cuma namazını kılmasının ardından Tevfik İleri Anadolu İmam Hatip Lisesi'ni ziyaret etti. Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş'un da eşlik ettiği ziyarette, öğrenciler Davutoğlu'nu coşkuyla karşıladı. Davutoğlu'nun ilk durağı Coğrafya dersinin verildiği sınıf oldu. Öğrencilerden bazı ülkelerin yerlerini haritada göstermelerini isteyen Davutoğlu, "Haritaya baktığınızda arkasındaki felsefeyi dünya görüşünü okuyacaksınız" diyerek öğrencilere bazı sorular sordu.

ÖĞRENCİLERE "ANADİLİN ÖNEMİ" KONUSUNDA VURGU

Davutoğlu'nun ikinci durağı ise Türkçe dersinin verildiği sınıf oldu. Anadilin önemine işaret eden Davutoğlu, "Ne kadar yabancı dil öğrenirseniz öğrenin en öncelikli şey, kendi anadilinizi öğrenmek" dedi.

Davutoğlu, sınıflara yaptığı ziyaretin ardından öğrencilerle hatıra fotoğrafı çektirdi. Daha sonra okuldan ayrılan Davutoğlu, okulun dışında kendisini bekleyen öğrenciler tarafından sevinçle karşılandı. Davutoğlu, öğrencilerle sohbet etti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem