Başbakan'dan Bahçeli'ye sert eleştiri!

Davutoğlu'nun konuşmasından satırbaşları; -Değerli arkadaşlarım buraya Kuvayı Milliye'den bahsetmek için geldim.Kuvay-ı milliye bir diriliştir. Salt bir diriliş değildir. Sadece direniş ile yetinmedi ve Cumhuriyetimizn kuruluş kilometre taşlarından biri o

Başbakan'dan Bahçeli'ye sert eleştiri!
Davutoğlu'nun konuşmasından satırbaşları;
 
-Değerli arkadaşlarım buraya Kuvayı Milliye'den bahsetmek için geldim.Kuvay-ı milliye bir diriliştir. Salt bir diriliş değildir. Sadece direniş ile yetinmedi ve Cumhuriyetimizn kuruluş kilometre taşlarından biri oldu.Bu göreve başlarken omuzlarımızdan ağrı bir yük vardı.Kuvayı milliye'nin de yükü vardı.
 
-6-7 ekim olaylarından sonra Doğu'da Sünni, Alevi ,Kürt kardeşlerimiz ile kuçaklaştık
 
-Bana söylenen hitapların hepsi güzeldir ama Ahmet hoca derseniz gönlümü fethedersiniz. Dünya'nın her yerinden kardeşlerimiz ile buluştuğumuzda yine bu Kuva'yı milliye ruhunu hissediyoruz.
 
-Yeni Türkiye Kuvayı'ı Milliye'nin ruhunun olduğu ve işlelendiği ve Türkiye'deki bütün insanları birleştiren bir Türkiye'dir
 
-Milleti tek bir ideal etrafında birleştirmek için çok çaba sarf ettik. Milli irade dedik demeye devam edeceğiz.
 
-Türkiye'nin Batısına gidip Doğusuna gidemeyenlerin, Batı'ya gitmeyip Doğu'ya gidenler Kuva-yi Milliye ruhu taşımadıklarını görüyoruz.
 
- Gezi provakasyonları olduğunda biz çalışmalarımızı durduracaklarını düşündüler. İnatların milli irade, milli irade...
 
-AK Parti Türkiye'nin her yerinde birleştiren ruhtur.
 
-17-25 Aralık kumpasını kuranlar, AK Parti kadroları yavaşlar zannetti. Durmadık, durmayacağız. AK Parti bir vefa hareketidir. Vefaya dayanmıştır, vefa ile yükselecektir.
 
BAHÇELİ'NİN TUNCELİ ZİYARETİ
 
-Bahçeli, Tunceli'ye gitti. Bir Tuncelili'nin elini sıkmadan oradan ayrıldı. Kuva-yi Milliye söz konusu olduğunda, Kürt-Türk kardeştir. Ayrımcılık yapan kalleştir.
 
-Bizim anladığımız anlamda bu ülkeyi aşkla sevmek, milletin birliğini sevmekle olur.
 
-CHP-MHP koalisyonu giderek artıyor. Tek parti zihniyetini CHP'den çok MHP savunuyor. Bu bir zillettir. 2002'de Türkiye'yi devraldığımızda namerde muhtaç kılmışlardı ülkeyi. Bu Milliyetçilik mi? 12 yılda, muhtaç olan bu ülkeyi muhtaçlara yardım eder hale getirdik. AK Parti kadrıoları dünyaya adalet getirecektir.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem