Başbakan'dan 16 Aralık'ı bekleyin çağrısı

 Erdoğan'ı, Üsküdar Kısıklı'daki İSPARK'a ait helikopter pistinden İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, Emniyet Müdürü Hüseyin Çapkın ve AK Parti İstanbul İl Başkanı Aziz Babuşcu ile diğer yetkililer uğurladı.Başba

Başbakan'dan 16 Aralık'ı bekleyin çağrısı

 Erdoğan'ı, Üsküdar Kısıklı'daki İSPARK'a ait helikopter pistinden İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, Emniyet Müdürü Hüseyin Çapkın ve AK Parti İstanbul İl Başkanı Aziz Babuşcu ile diğer yetkililer uğurladı.

Başbakan Erdoğan ile birlikte eşi Emine Erdoğan ve kızı Sümeyye Erdoğan, Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Nihat Ergün, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Yıldırım, Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehdi Eker de Kırklareli'ne gitti.

Erdoğan'ı taşıyan helikopter, ilk programın yapılacağı Pınarhisar'a indi.

Başbakan Erdoğan Pınarhisar'da vatandaşlara hitap etti.

Erdoğan satır başları ile şunları söyledi

-Pınar benim için okuldur, benim için yeniden doğuşun sembolüdür. Pınarhisar'a teşekkür ediyorum.

-Ben şiir okudum diye mahkum oldum. Ama ben kendi vatanımda idim. Ama kimileri vatanına hasret kaldı, kimileri sokak ortasında vurulup hayatlarından kopmak zorunda kaldı.

-Okullar üniversiteler köprüler demiryolları konutlar inşaa ettiğimiz kadar gönülleri de yeniden inşa etmenin mücadelesini biz verdik.

-11 yılda çok büyük demokratik reformlar yaptık.

-İnsan hak ve özgürlüklerini genişlettik, düşünce ve ifade özgürlüğünün önündeki engelleri kaldırdık.
-Çetelerle yoğun mücadele ettik. Milletin özgürlüğüne kaynaklarına göz dikmiş çetelerle kavga ettik

AYIN 16'SINDA BİR MÜJDE DUYACAKSINIZ

-Bu ayın 16'sında yeni bir müjde duyacaksınız. Türkiye ile AB 16 Aralık'ta imzaları atacak.

-Farklı dil ve lehçelerde propaganda yapmanın yasaklarını kaldırıyoruz. Eş genel başkanlık sistemini, devlet yardımı sistemini değiştiriyor kucaklayıcı bir sistem haline getiriyoruz.

-Özel okullarda farklı dil ve lehçelerde eğitimin önünü açıyoruz.

-Özgürlüklerin önündeki engelleri kaldırıyoruz. 18 Maddelik taslak hazırlandı.

-Pınarhisar benim için bir okuldur, benim için Medrese-i Yusufiyedir. Pınarhisar sabrın tahammülün neleri getireceğinin canlı şahididir.

- Pınarhisar'a 100 trilyonluk açılış gerçekleştiriyoruz.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem