Başbakan'a ZOR SORU!

 Başbakan Erdoğan'ın Brezilya dönüşünde havalimanında düzenlediği basın toplantısına Suriye karasularına düşen Türk uçağı damgasını vurdu. Gazetecilerin konuya ilişkin sorularını yanıtlayan Erdoğan detayların henüz netleşmediğini söyledi. Ancak muhabirler

Başbakan'a ZOR SORU!

 

Başbakan Erdoğan'ın Brezilya dönüşünde havalimanında düzenlediği basın toplantısına Suriye karasularına düşen Türk uçağı damgasını vurdu.

 

Gazetecilerin konuya ilişkin sorularını yanıtlayan Erdoğan detayların henüz netleşmediğini söyledi. Ancak muhabirler konuya dair hemen her detayı sorarken olayın en önemli yanı son saniyeye kadar gündeme gelmedi. Başbakan'ın toplantıyı sona erdirip masadan kalktığı anda söz alan NTV muhabiri Miray Akdağ Uluç ise asıl en çok merak edilen soruyu soruyu sorarak Başbakan'ı kontrpiyede bıraktı.

 

BİZİM JETİMİZİN SURİYE KARASULARINDA NE İŞİ VAR?

 

Başbakan'ın masadan kalktığı anda söz alan Miray Akdağ Uluç kendini tanıtmadan aceleyle sorusunu sormak zorunda kaldı. "Bir Türk jetinin Suriye karasularında ne işi var, hangi görev gereği oradaydı" diye soran muhabir net bir yanıt alamadı. Başbakan "detay bilgilerle olarak, orada mıydı..." deyip duraklamak zorunda kaldı. ".. ve ne oldu da oraya geçti elimizde detay bilgi yok" diye devam eden Başbakan gereken açıklamanın sonra yapılacağını söyleyerek toplantıyı terk etti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Gündem