Başbakan'a tuğralı Tabanca!

Erdoğan konuşmasında Kılıçdaroğlu’nun özeleştiri çağrısına cevap verdi. Başbakan'a konuşmasının ardından Emniyet Genel Müdürü Oğuz Kağan Köksal tarafından “tuğralı Osmanlı tabancası” hediye edildi.Erdoğan konuşmasında şu mesajları verdi:Güvenlik birimleri

Başbakan'a tuğralı Tabanca!

Erdoğan konuşmasında Kılıçdaroğlu’nun özeleştiri çağrısına cevap verdi. Başbakan'a konuşmasının ardından Emniyet Genel Müdürü Oğuz Kağan Köksal tarafından “tuğralı Osmanlı tabancası” hediye edildi.

Erdoğan konuşmasında şu mesajları verdi:

Güvenlik birimlerimiz arasında bir ayrım yapılmasını birbirlerinin alternatifi gibi gösterilmek istenmesini ben son derece art niyetli ve sakıncalı buluyorum. Polis, asker, jandarma bu milletindir.

Polis teşkilatı da, silahlı kuvvetler de, istihbarat da, jandarma da bu milletin evlatlarından teşekkül etmiştir.

GEREKTİĞİNDE ÖZELEŞTİRİ YAPARIZ

Gerektiğinde özeleştirimizi tabi ki yaparız ama teşkilatlarımıza yıkıcı eleştiri getirilmesini kabul edemeyiz.

Biz polisimizin askerlikle ilgili düzenlemesini yaparken bu hassasiyeti gözettik.

BAŞBAKAN’A TUĞRALI OSMANLI TABANCASI

Erdoğan’ın konuşmasından sonra Emniyet Genel Müdürü Oğuz Kağan Köksal Başbakan’a polis teşkilatınca Osmanlı döneminde kullanılan 1903 yapımı “tuğralı polis tabancası” ve “onur kimliği” hediye etti.

Köksal Başbakan’a polislere yönelik askerlikle ilgili yapılan düzenlemeden ve ötürü teşekkür etti ve “Bizim üzerimize en çok gelinen anlarda çıkıp polis teşkilatını savunuyorsunuz ya, işte o bizi bitiriyor” dedi.

Başbakan Erdoğan daha sonra emniyet mensuplarına çeşitli hediyeler verdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler