Başbakan Yardımcısı’ndan çarpıcı iddia !

Başbakan Yardımcısı Emrullah İşler, yerel seçimlerin ardından CHP yönetiminde değişiklik olacağı tahmininde bulunarak, "Bu kadar operasyonlara açık bir parti haline geldiği için yerel seçimlerdeki yenilgiden sonra ciddi bir değişiklik bekliyorum" dedi.Baş

Başbakan Yardımcısı’ndan çarpıcı iddia !

Başbakan Yardımcısı Emrullah İşler, yerel seçimlerin ardından CHP yönetiminde değişiklik olacağı tahmininde bulunarak, "Bu kadar operasyonlara açık bir parti haline geldiği için yerel seçimlerdeki yenilgiden sonra ciddi bir değişiklik bekliyorum" dedi.

Başbakan Yardımcısı Emrullah İşler, yerel seçimlerin ardından CHP yönetiminde değişiklik olabileceğini iddia ederek, "Cumhuriyet Halk Partisi’nde 30 Mart’tan sonra 30 Mart yenilgisinden sonra ben doğrusu birtakım değişiklikler olacağın kanaatindeyim. Zaten 2010 yılından beri sürekli operasyon yapılıyor dış müdahalelerle Cumhuriyet Halk Partisi’nin geleceği ve yönetimi belirleniyor, şekilleniyor. Cumhuriyet Halk Partisi bu kadar operasyonlara açık bir parti haline geldiği için 30 Mart’tan sonra da artık bu üst üste yenilgilerden sonra da bu çakma genel başkanların filan tutmadı, hem 2011 genel seçim yenilgisinden sonra, şimdi de yerel seçimlerdeki yenilgiden sonra Cumhuriyet Halk Partisi’nde ben ciddi bir değişiklik bekliyorum" dedi.

"SARIGÜL, KILIÇDAROĞLU KADAR OY ALAMAZ"

İşler, İstanbul’daki seçimlerle ilgili olarak, "Sarıgül göreceksiniz bir önceki yerel seçimde CHP’nin almış olduğu, yani Kılıçdaroğlu’nun almış olduğu oyun altında kalacağını ben düşünüyorum kesinlikle bu böyle olacak, çünkü Sarıgül bildiğiniz gibi agresif bir insan, önüne geleni yumruklayan, hakaret eden bir siyasetçi ve aynı zamanda Cumhuriyet Halk Partisi’nden yolsuzluk dosyalarıyla ihraç edilen birisi, yani yolsuzluğu Cumhuriyet Halk Partisi kendi tutmuş olduğu, hazırlamış olduğu raporla tescilli birisini İstanbul’dan Büyükşehir adayı olarak gösterdi" ifadelerini kullandı.

YAVAŞ’A TEPKİ

CHP Ankara adayı Mansur Yavaş’ı eleştiren İşler, "Mansur Yavaş’a geldiğimiz zaman Cumhuriyet Halk Partisi’ne yapılan operasyonun bir devamı bakınız. Cumhuriyet Halk Partisi’ne 2010 yılından beri operasyon yapılıyor, bu operasyonun bu seçimdeki devamı İstanbul’da Sarıgül’ün aday gösterilmesi, Ankara’da da Mansur Yavaş’ın. Mansur Yavaş kim? Geçmişte kendi partisine, kendi liderine mektup yazarak siz Cumhuriyet Halk Partisi’ne yaklaşıyorsunuz, Cumhuriyet Halk Partisi çizgisinde hareket ediyorsunuz diye protesto ederek, partisinden ayrılan bu insanı, bugün Cumhuriyet Halk Partisi baş tacı yaptı, Ankara’dan Büyükşehir adayı yaptı. Peki, Mansur Yavaş kimdir, yani Ankara’yı yönetebilecek bir vizyonu var mı? Bence yok. Geçmişine baktığımız zaman 20-30 binlik küçük bir ilçede iki dönem Belediye Başkanlığı yapmış, orada da sadece makyajla ilgilenmiş birisi. Biz şu an AK Parti Belediyesi bizde, bize geçtikten sonra bütün alt yapısını, her şeyini Beypazarı’nın biz yaptık, sadece birkaç tane evi dış görüntüsüyle, bu işler makyajla yapılacak işler değil" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler