Başbakan ulusa seslendi: Trabzon için...

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ulusa sesleniş konuşması yaptı.Yaptığı konuşmada Trabzon'a yaptığı geziden ve bu gezi sırasında açılışlarını  yaptığı projelerden bahsetti.Başbakan Erodğan ulusa sesleniş konuşmasında Trabhzon ile ilgili şunları söyledi;''23

Başbakan ulusa seslendi:  Trabzon için...

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ulusa sesleniş konuşması yaptı.Yaptığı konuşmada Trabzon'a yaptığı geziden ve bu gezi sırasında açılışlarını  yaptığı projelerden bahsetti.

Başbakan Erodğan ulusa sesleniş konuşmasında Trabhzon ile ilgili şunları söyledi;

''23 ve 24 Kasım'da Trabzon'daydık. Burada, bir yandan, 24 Kasım Öğretmenler Günü vesilesiyle, Öğretmenlerimizle buluştuk, diğer yandan Trabzonlu kardeşlerimizle hasret giderdik, Trabzon'a kazandırdığımız eser ve hizmetlerin resmi açılışını gerçekleştirdik.

Araklı, Vakfıkebir ilçeleri de dâhil olmak üzere, Trabzon'a tek bir seferde, tam değerli kardeşlerim 580 milyon liralık yatırım ve eseri, resmi olarak kazandırdık. Buna ilaveten, Trabzon'da, 41 bin 61 kişilik bir stadyumun da içinde olduğu, 230 milyon liralık bir yatırım olan, büyük bir spor tesisinin temelini attık.

İki yıl içinde bitirmeyi planladığımız bu yatırımla, Trabzon, inşallah, spor noktasında çok daha büyük bir avantaj elde edecek, marka değerini, cazibesini çok daha fazla arttıracak.''

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler