Başbakan istedi dünür oldular

Taner Yıldız’ın kızı Rüveyda Yıldız ile Dinçer’in oğlu Asım Dinçer, aileler arasında iki ay önce yapılan sade bir törenle nişanlandı.Dinçer’le İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı döneminden bu yana yakın çalışan, Yıldız’ı da yine bakan ve milletvekill

Başbakan istedi dünür oldular

Taner Yıldız’ın kızı Rüveyda Yıldız ile Dinçer’in oğlu Asım Dinçer, aileler arasında iki ay önce yapılan sade bir törenle nişanlandı.

Dinçer’le İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı döneminden bu yana yakın çalışan, Yıldız’ı da yine bakan ve milletvekilliği öncesinden tanıyan Başbakan Erdoğan, Rüveyda Yıldız’ı istemeye Ömer Dinçer’le birlikte gitti. Rüveyda Yıldız’ın kreş öğretmeni olduğu, bir süre önce askerliğini yapan Asım Dinçer’in ABD’de master yaptığı bildirildi.

Güler ve Pepe de Ak Parti’de daha önce de Yıldız’dan önceki Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Hilmi Güler ile eski Çevre ve Orman Bakanı Osman Pepe dünür olmuştu. Güler’in kızı Şeyma ile Pepe’nin oğlu İsmail, babalarının bakan olduğu sırada aileler arasında yapılan sade bir törenle nişanlanmış, ardından evlenmişlerdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem