Başbakan Erdoğan'dan önemli açıklamalar

Erdoğan " Dünyaya baksınlar sayın Obama başkan seçilirken adaylıktan çekilerek aday oldu öyle mi? Veyahutta Şansöyle Merkel? Adaylıktan çekilerek seçildi öyle mi? Eşit şartlarda yarışmıyoruz Doğru söylüyorsunuz"dedi. Erdoğan'ın açıklamalarından satır başl

Başbakan Erdoğan'dan önemli açıklamalar
Erdoğan " Dünyaya baksınlar sayın Obama başkan seçilirken adaylıktan çekilerek aday oldu öyle mi? Veyahutta Şansöyle Merkel? Adaylıktan çekilerek seçildi öyle mi? Eşit şartlarda yarışmıyoruz Doğru söylüyorsunuz"dedi.
 
Erdoğan'ın açıklamalarından satır başları;
 
Biz tarafsız değiliz biz milletin tarafındayız. Muhalefet de devletin tarafında farkımız bu. Milletimize ters bakan bir devlet anlıyışı bizim devlet anlayışımıza tamamen karşıdır. 24 saattte bir baktınız ki hükümeti indirdiler yeni hükümet kurdular. Devletin kendisine tehdit olarak gördüğü o kadar tehdit varsa onları zincirlerinden kurtarmanın mücadelesini verdik. Başörtüsü.. Devlet ne diyordu, bağlarda gideceksin üzüm toplayacaksın. İşçisin sen işçi kal..
 
Başı açığıyla başörtülüsüyle bakıyorsunuz hepsi bir arada. Hep kaybetti bu millet. 12 yılda verdiğimiz mücadele ile anlamsız yasakları ortadan kaldırdık. Biz bu devlet tamamına hizmet götürmekle yükümlüdür dedik. Geldiğimizde 26 ilde havaalanı varken simdi 52 ilde havaalanı var. Devletle milletin arasındaki mesafe daraldıkça hem devlet yüceldi, hem millet yüceldi.
 
10 Ağustos'ta devlet ile millet arasındaki bir mesafe ortadan kalkıyor. 10 Ağustos'ta millet ilk kez millet kendi cumhurbaşkanını seçecek. Cumhurbaşkanlığı makamı geçmişte devlet millet kucaklaşmasını tam olarak tehsis edemiyordu. Artık devlet ile millet ayrı ayrı olmayacak. Millet ne tarafa bakıyorsa devlet o tarafa bakacak. Milletinden ayrı devlet anlayışını hep bir tarafa koyduk. Ben bu akşam ne CHP'nin ne MHP'nin eleştirisini yapacak değilim. Bunların tek işi var, bol bol iktidara küfür etmek. Başbakan çekilsin, bunların cevabını vermeye gerek yok. Dünyaya baksınlar sayın Obama başkan seçilirken adaylıktan çekilerek aday oldu öyle mi? Veyahutta Şansölye Merkel? Adaylıktan çekilerek seçildi öyle mi? Eşit şartlarda yarışmıyoruz Doğru söylüyorsunuz. Onları destekleyen medya. karşılarında Başbakan Erdoğan. İnşallah seçimi kazanacak olursak statüko kazanmayacak. 77 milyon kazanacak. Biz Kuşcağız'ın çevresini değiştirirken heç bir ayrım yapmadık. Alevi Türk, Kürt... Hiçbir ayrım yapmadık. Biz tüm milletimize eşit mesafedeyiz.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler