Başbakan Erdoğan, Timuçin'i aradı

 Başbakan Erdoğan, Suriye askerlerinin attığı top mermisinin evlerinin üzerine düşmesi sonucu 3 kız çocuğu ve eşini kaybeden Ömer Timuçin'i aradı. Ömer Timuçin ile telefon görüşmesi yapan Başbakan Erdoğan, Timuçin'e bir isteğinin olup olmadığını sordu.  T

Başbakan Erdoğan, Timuçin'i aradı

 

Başbakan Erdoğan, Suriye askerlerinin attığı top mermisinin evlerinin üzerine düşmesi sonucu 3 kız çocuğu ve eşini kaybeden Ömer Timuçin'i aradı. Ömer Timuçin ile telefon görüşmesi yapan Başbakan Erdoğan, Timuçin'e bir isteğinin olup olmadığını sordu. 
 
Telefon görüşmesinden sonra konuşan acılı vatandaş, felaket anını anlattı. Toprak Mahsulleri Ofisi'ne düşen ilk top mermisinin sesini duyduktan sonra, evine koşarak geldiğini kaydeden Timuçin, çocuklarını eve girmesi konusunda uyardığını, eşine de dikkatli olması konusunda tembihlediğini söyledi.
 
Bu uyarıların ardından sanayideki iş yerine giden Timuçin, işyerine yetişir yetişmez yeniden bir patlama sesi duyduğunu belirtti. Timuçin, "İkinci patlamanın ardından, haber geldi. Bombanın evime düştüğü söylendi. Çok sayıda yaralı olduğunu söylediler. Hemen eve döndüm. Eşimi ve çocuklarımı kaybettim. Çok üzgünüm ama yapacak bir şey yok."
 
Erdoğan'ın taziyesini, 70 milyon Türkiye vatandaşının taziyesi olarak kabul ettiğini belirten Timuçin, acı gününde kendisini yalnız bırakmayanlara da teşekkürlerini iletti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem