Başbakan Erdoğan şehit evinde!

 Geçtiğimiz hafta sonu Tunceli'de teröristler tarafından şehit edilen Mehmet Coşkun Kılıç'ın Keçiören ilçesi Şehit Kubilay mahallesinde bulunan ailesini ziyaret eden Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, baba Satılmış Kılıç ve anne Fatma Kılıç'a taziyede bulundu

Başbakan Erdoğan şehit evinde!

 

Geçtiğimiz hafta sonu Tunceli'de teröristler tarafından şehit edilen Mehmet Coşkun Kılıç'ın Keçiören ilçesi Şehit Kubilay mahallesinde bulunan ailesini ziyaret eden Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, baba Satılmış Kılıç ve anne Fatma Kılıç'a taziyede bulundu.

Ziyarete Başbakan'la birlikte İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin ve Başbakan Yardımcısı Beşir Atalay da katıldı. Başbakanın mahallelerine geleceğini öğrenen vatandaşlar ise saatler öncesinden şehit evinin bulunduğu sokağa akın etti. Akşam saatlerinde şehit evinin bulunduğu mahalleye gelen Başbakan Erdoğan, mahalle sakinlerinin tezahüratlarıyla karşılandı. 

 Yaklaşık yarım saat şehit evinde kalan Başbakan Erdoğan'ı şehidin babası Satılmış Kılıç uğurladı. Şehit evinden ayrıldıktan sonra bir süre sokakta yürüyen Başbakan, vatandaşları selamladı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler