Başbakan Erdoğan Gündemi Değerlendirdi

Suriye ile Türkiye arasında gerilim tırmanırken, "Türkiye NATO'dan patriot füze sistemi istiyor" haberleri gündemde.Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, konuya açıklık getirdi. Başbakan, "Çalışmalarımızı yaptık. Belli bir noktaya getirdik. Her an bu yapılabilir

Başbakan Erdoğan Gündemi Değerlendirdi

Suriye ile Türkiye arasında gerilim tırmanırken, "Türkiye NATO'dan patriot füze sistemi istiyor" haberleri gündemde.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, konuya açıklık getirdi.
 
Başbakan, "Çalışmalarımızı yaptık. Belli bir noktaya getirdik. Her an bu yapılabilir" dedi.
 
"Her An Bu Yapılabilir"
 
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Mısır dönüşü uçakta soruları cevapladı.
 
Başbakan'a Patriot füze sistemi konusunda NATO'ya başvuru yapılıp yapılmadığı sordu.
 
Başbakan Erdoğan, "Çalışmalarımızı yaptık. Belli bir noktaya getirdik. Her an bu yapılabilir" dedi.
 
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Suriye konusunda yakın zamanda Washington'a giderek ABD Başkanı Barack Obama ile yüz yüze görüşebileceğini de söyledi.
 
Taraflara Ateşkes Çağrısı
 
İsrail’in saldırıları konusunda, Hamas'ın ateşkesten yana olduğunu vurgulayan Başbakan Erdoğan, Amerika ve ilgili taraflara ‘Eşzamanlı ateşkes" çağrısı yaptıklarını anlattı.
 
İsrail'e yönelik "hesabını iyi yap" sözlerine de açıklık getiren Başbakan Erdoğan, "Bu bir tavsiye. Şu anda kimseye durup dururken bulaşmaya, savaşmaya bölgede niyetimiz yok. Ama bizim İsrail’le zaten ilişkilerimiz hemen hemen tamamen minimize olmuş vaziyette" diye konuştu.
 
Serbest Kalan Gazeteci
 
Kameraman Cüneyt Ünal'ın kurtarılması konusu da Başbakan Erdoğan'a soruldu.
 
Başbakan, "Ben sadece Cüneyt kardeşimin kurtulmasına bakarım. Benim bağcıyla bir derdim yok, derdim üzümü yemektir. Böyle bir zulümden kurtulması, serbest bırakılması, bizim için tabiî ki, memnuniyet vericidir" dedi.
 
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, açlık grevlerinin bitirilmesi konusunda İmralı'ya her hangi bir söz verilmediğini de ifade etti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem