'Başbakan da müdahil oldu' dediler

 Antakya'da bir otelde Türkiye'deki ilk gecesini geçiren Aygün'ün sakallarını kesip kıyafetlerini değiştirdiği, terlik yerine ayakkabı giydiği gözlendi. Kaldığı otelde arkadaşlarıyla kahvaltı yapan Aygün,yaptığı açıklamada, Türkiye topraklarında olmaktan

'Başbakan da müdahil oldu' dediler

 Antakya'da bir otelde Türkiye'deki ilk gecesini geçiren Aygün'ün sakallarını kesip kıyafetlerini değiştirdiği, terlik yerine ayakkabı giydiği gözlendi.
 
Kaldığı otelde arkadaşlarıyla kahvaltı yapan Aygün,yaptığı açıklamada, Türkiye topraklarında olmaktan duyduğu mutluluğu dile getirdi.
 
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın, kurtarılmasına ilişkin devreye girdiğini Suriye'de öğrendiğini ifade eden Aygün, şöyle konuştu:
 
"Bana orada söylediler. 'Başbakan da senin olaya müdahil oldu' dediler. Dışişleri Bakanımıza çok teşekkür ediyorum. Başından sonuna kadar bu olayı takip etmiş. Hatay Valiliğinin, buraya gelip de meslek örgütlerinin, Türkiye Foto Muhabirleri Derneği, Türkiye Gazeteciler Cemiyeti ve  meslektaşlarımın dayanışmasını, yürüyüşünü gördükten sonra internetten bu gece uyumamı beklemiyordunuz herhalde, hiç uyumadım. Türkiye'de olmak çok çok güzel bir duygu, çok mutluyum."
 
Bu arada, Hatay'dan sabah saatlerinde İstanbul'a gitmesi planlanan Aygün, olumsuz hava koşulları sonucu uçak seferinin iptal olması nedeniyle Adana Havaalanından İstanbul'a gitmek üzere yola çıktı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Gündem