Başbakan bakın kime hayran oldu

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, 25'nci Dünya Üniversiteler Kış Oyunlarının açılışını 'muhteşem' diye değerlendirdi. Erdoğan, gösterilerde en çok 83 yaşındaki ciritçi Baki Bayraktutan'ı beğendiğini açıkladı. Başbakan Erdoğan Ağrı'ya hareketinden önce Erzuru

Başbakan bakın kime hayran oldu

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, 25'nci Dünya Üniversiteler Kış Oyunlarının açılışını 'muhteşem' diye değerlendirdi. Erdoğan, gösterilerde en çok 83 yaşındaki ciritçi Baki Bayraktutan'ı beğendiğini açıkladı.

 

Başbakan Erdoğan Ağrı'ya hareketinden önce Erzurum Hava Limanında gazetecilerin açılış töreniyle ilgili sorularını cevaplandırdı. Dadaşların ilgi ve alakasının soğuk havaya rağmen çok iyi olduğunu belirten Erdoğan, programın muhteşem olduğunu söyledi. Oyunların fair-playy anlayışı içinde barış ve kardeşliğe gölge düşürmeyecek şekilde sona ermesini temenni ettiklerini vurgulayan Erdoğan, Erzurum'un Türkiye'nin yeni, farklı bir çekim alanı haline geleceğini bildirdi. Erdoğan, gösterilerde en çok beğendiği bölümün ise 36 ciritçinin başında stada giren beyaz sakallı ciritçi olduğunu açıkladı. Erdoğan, cirit sporunu lig haline getirerek yaygınlaştırmak için de çalışmalar yapacaklarını bildirdi.

 

Türkiye'nin oyunlara en çok sporcuyla katılan ikinci ülke olması ve seyircilerin desteğiyle ilgili soruya spordan sorumlu Devlet Bakanı Faruk Nafiz Özak ise "Bu kadar spcunun geçmesi önemli. Ben diyorum ki bunun dörte biri kadar şampiyon sporcu geçtiği zaman mutlu olacağız" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem