Başbakan, Arınç’ı hastanede ziyaret etti

Başbakan Erdoğan, Güven Hastanesi’nde sabah saatlerinde safra kesesi ameliyatı olan Bülent Arınç’ı ziyaret etti. Savunma Sanayi İcra Komitesi toplantısı sonrası AK Parti Ankara Milletvekili Cevdet Erdöl ile birlikte Güven Hastanesi’ne gelen Başbakan Erdoğ

Başbakan, Arınç’ı hastanede ziyaret etti

Başbakan Erdoğan, Güven Hastanesi’nde sabah saatlerinde safra kesesi ameliyatı olan Bülent Arınç’ı ziyaret etti. Savunma Sanayi İcra Komitesi toplantısı sonrası AK Parti Ankara Milletvekili Cevdet Erdöl ile birlikte Güven Hastanesi’ne gelen Başbakan Erdoğan, hastane personeli tarafından kapıda karşılandı. Yaklaşık 45 dakika Arınç’ın yanında kalan Başbakan Erdoğan, Güven Hastanesi önünde bekleyen hasta yakınlarına da geçmiş olsun dileklerinde bulundu ve çocuklara oyuncak hediye etti. Başbakan Erdoğan ve Erdöl, ziyaret sonrası yine hastane personeli tarafından uğurlandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler