Barzaniler ABD'ye gelin verdi

ABD’nin Nashville kentinde yaşayan ve ünlü bir Kürt model olma yolunda hızla ilerleyen Sazan Barzani, bu yaz ABD'li Henrics’le hayatını birleştirdi. "AİLEM KÜRDİSTAN'DA OLDUKÇA ÜNLÜ" 1989’da ABD’de dünyaya gelen Kürt model, şimdiden birçok şirketle moda

Barzaniler ABD'ye gelin verdi

ABD’nin Nashville kentinde yaşayan ve ünlü bir Kürt model olma yolunda hızla ilerleyen Sazan Barzani, bu yaz ABD'li Henrics’le hayatını birleştirdi.

"AİLEM KÜRDİSTAN'DA OLDUKÇA ÜNLÜ"

1989’da ABD’de dünyaya gelen Kürt model, şimdiden birçok şirketle moda danışmanlığı anlaşması imzaladı. Sazan Barzani, daha önce Rûdaw’a yaptığı açıklamada “Ortadoğulu bir ailenin kızı olarak dünyaya geldim. Ailem Kürdistan’da oldukça ünlü. Bu yüzden de Kürdistan’ın kültür ve geleneklerini sürdürüyorlar. Geleneklerine bağlı oldukları kadar bana işimde destek oluyorlar” demişti.

sazan-barzani_5787.jpg

EŞİNE DOLMA YAPIYOR

Amerikalı eşini sık sık sarma ve dolma ile beslediğini söyleyen Barzani, sosyal paylaşım sitesi Instagram’dan, mutfak fotoğraflarını paylaştı.

Kürt kızı Sazan Barzani düğünde takılan bileziklerini de sosyal medyadan paylaştı.

sazan-barzanii_2516.jpg
sazan-barzanii_8683.jpg

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler