Bartın'lı şehitimiz !

 Siirt’in Pervari ilçesinde düşen askeri helikopterde şehit olan Jandarma Kıdemli Çavuş Erkan Yalçın’ın acı haberi, Bartın’da yaşayan ailesini yasa boğdu.Jandarma Özel Harekat Timi’ni taşıyan Siirt İl Jandarma Komutanlığı’na bağlı Skorsky S-70 helikopteri

Bartın'lı şehitimiz !

Siirt’in Pervari ilçesinde düşen askeri helikopterde şehit olan Jandarma Kıdemli Çavuş Erkan Yalçın’ın acı haberi, Bartın’da yaşayan ailesini yasa boğdu.

Jandarma Özel Harekat Timi’ni taşıyan Siirt İl Jandarma Komutanlığı’na bağlı Skorsky S-70 helikopterinin Siirt-Şırnak-Van üçgeninde yer alan Herekol Dağı'nda düşmesi sonucu şehit olan 17 askerden Jandarma Kıdemli Çavuş Erkan Yalçın’ın baba ocağına ateş düştü. Bartın’ın Ulus ilçesinde yaşayan Yalçın ailesi, oğullarının şehit olduğu haberi ile yasa boğuldu. Sabah saatlerinde Yalçın ailesinin evi dev Türk bayrakları ile donatıldı. Güçlükle ayakta durabilen şehidin babası Ahmet Yalçın, oğlu ile en son Ramazan Bayramı’nda görüştüğünü söyledi. Şehidin annesi Zeynep Yalçın ise, yaktığı ağıtlar ile yürekleri dağladı. Şehidin ikiz kardeşi Jandarma Astsubay Ercan Yalçın’ın da güçlükle ayakta durabildiği gözlendi.

Şehidin cenazesinin yarın öğle namazının ardından memleketi Bartın’da toprağa verileceği öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler