Barışmak istemeyen sevgilisini bıçakladı

Olay, dün saat 23.00 sıralarında merkez Selçuklu İlçesi Beyazıt Mahallesi Sultan Cem Caddesi'nde meydana geldi. Kezban Ö., yaklaşık 2 yıldır birlikte olduğu ve kısa bir süre önce aralarında çıkan tartışma sonucu ayrıldığı sevgilisi Mehmet Ö. ile buluştu.

Barışmak istemeyen sevgilisini bıçakladı

Olay, dün saat 23.00 sıralarında merkez Selçuklu İlçesi Beyazıt Mahallesi Sultan Cem Caddesi'nde meydana geldi. Kezban Ö., yaklaşık 2 yıldır birlikte olduğu ve kısa bir süre önce aralarında çıkan tartışma sonucu ayrıldığı sevgilisi Mehmet Ö. ile buluştu. Kezban A., iddiaya göre Mehmet Ö.'ye barışmak istediğini söyledi. Mehmet Ö. de kabul etmedi. İki sevgili kafeden birlikte ayrılıp yürümeye başladı. Kezban A., aralarında çıkan tartışma sonucu seyyar köftecinin tezgahından aldığı bıçakla Mehmet Ö.'yü sağ bacağından yaraladı. Kanlar içinde yerde kalan Mehmet Ö., çevredekiler tarafından çağrılan ambulansla Meram Eğitim Uygulama ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Kezban A. da gözaltına alındı. Kezban A.'nın daha önce sevgilisiyle yaşadığı kavga sonucu hakkında koruma kararı bulunduğu belirtildi.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem