Bankalarda uzun kuyruklar oluştu

Manisa’nın Kırkağaç İlçesi’nde Soma’da yaşanan maden kazanın meydana geldiği ocakta çalışan ve maaşlarını alamadıkları için eylem yapan işçilerin hesaplarına paraları yatırıldı. Soma’da yaşanan maden faciasında üretimi durdurulan Soma Kömür İşletmeleri A.

Bankalarda uzun kuyruklar oluştu
Manisa’nın Kırkağaç İlçesi’nde Soma’da yaşanan maden kazanın meydana geldiği ocakta çalışan ve maaşlarını alamadıkları için eylem yapan işçilerin hesaplarına paraları yatırıldı.
 
Soma’da yaşanan maden faciasında üretimi durdurulan Soma Kömür İşletmeleri A.Ş.’da çalışan işçiler paralarını alamadıkları için eylem yaptı.
 
İşçilerinin oturma eylemi yapmasından sonra maaşların Cuma gününe kadar yatırılacağı açıklandı.
 
Kırkağaç İlçesi’nde bulunan işçiler dün akşam hesaplarına yatan paralarını aldı.
 
Maaşlarını alan maden işçileri, çok mutlu olduklarını ve kesintinin olmadığını söyledi. Normalde her ayın 14 veya 15'inde paralarının yattığını belirten işçiler, gecikmeli de olsa maaşlarını aldıkları için mutlu olduklarını belirttiler.
 
Bazı maden işçileri ise maaşlarını çekerken diğer arkadaşları ise hatıra olması için paraları göstererek fotoğraf çektirdi.
 
Madenciler, "Çekmiş olduğumuz maaşımızı borçlarımızı kapatacağız" dediler.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler