Bankalar Nihat Doğan'ın peşinde!

DOĞAN, BÖLÜM BAŞINA ÜCRET ALIYORHabertürk'ün haberine göre, Survivor yarışması Nihat Doğan’ı kurtaracak! Özlü sözleri ve Pascal Nouma’yla kavgasıyla Survivor Ünlüler-Gönüllüler’e damga vuran Doğan’ın yarışmaya kredi borçları nedeniyle katıldığı iddia edil

Bankalar Nihat Doğan'ın peşinde!

DOĞAN, BÖLÜM BAŞINA ÜCRET ALIYOR

Habertürk'ün haberine göre, Survivor yarışması Nihat Doğan’ı kurtaracak! Özlü sözleri ve Pascal Nouma’yla kavgasıyla Survivor Ünlüler-Gönüllüler’e damga vuran Doğan’ın yarışmaya kredi borçları nedeniyle katıldığı iddia edildi. Çeşitli bankalardan aldığı kredileri ödemekte güçlük çeken ünlü şarkıcının, yapımcı Acun Medya’dan bölüm başına aldığı ücretin yanı sıra büyük ödül olan 500 bin lirayı da kazanıp borçlarını kapatmayı düşündüğü iddia edildi.

“BENİM NİHAT DOĞAN’LA İLGİM YOK!”

Nihat Doğan, adada ödülü kazanmak için ter dökerken kredi aldığı bankalarında borçlar nedeniyle eski sevgilisi Seda Sayan'ı aradığı öğrenildi. Kredi alırken Doğan'a kefil olan Sayan, telefonlar karşısında şoke olup bankacılara kızdı. Ünlü sanatçının, "Benim Nihat Doğan'la da onun borçlarıyla da bir ilgim yok!" dediği iddia edildi. Dostları Seda Sayan'ın, Nihat Doğan'ın borçları yüzünden gelen telefonlara kızgın olduğunu söylüyor.

NİHAT ELİNİ ÇATLATTI!

Survivor Ünlüler-Gönüllüler'de önceki akşam yarışmacılar yemek ödülü için penaltı attı. Taner'in takımı penaltıları gole çevirip yemeği kazanırken, Nihat Doğan bileğini çatlattı. Doğan'ın eline ilk müdahaleyi yapan doktorlar, bandaj yapıp bir süre kımıldamamasını söyledi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler