Banka müdürü kaza kurşunuyla öldü

Eskişehir'de bıldırcın avında arkadaşının tüfeğinin kazaen ateş alması sonucunda yaralanan banka müdürü, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.Edinilen bilgiye göre, Ankara'da bir bankanın bölge ikinci müdürü olarak görev yapan Sabahattin Kırtunç, Eski

Banka müdürü kaza kurşunuyla öldü

Eskişehir'de bıldırcın avında arkadaşının tüfeğinin kazaen ateş alması sonucunda yaralanan banka müdürü, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Edinilen bilgiye göre, Ankara'da bir bankanın bölge ikinci müdürü olarak görev yapan Sabahattin Kırtunç, Eskişehir'in Sivrihisar ilçesinin Karacaören Yaylası mevkiinde bir grup arkadaşıyla birlikte bıldırcın avı yapmaya geldi. Araç bagajından av tüfekleri çıkarıldığı esnada Sebahattin Kırtunç'un bankacı olan bir arkadaşının silahı kazaen ateş aldı. Tüfekten çıkan saçmalar ise Sabahattin Kırtunç'a isabet etti. Ağır yaralanan Kırtunç, 112 Acil Servis ekiplerince Eskişehir Osmangazi Üniversitesi (ESOGÜ) Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırıldı. Burada tedavi altına alınan Kırtunç, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Olayın ardından jandarma ekipleri, kimliği henüz öğrenilemeyen Sabahattin Kırtunç'un bankacı bir arkadaşını gözaltına aldı, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler