"Bana bak Yiğit Bulut benim adım Abdulkadir soyadım Selvi!"

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ın Ekonomi Başdanışmanı Yiğit Bulut ile AK Parti'ye yakınlığıyla bilinen Yeni Şafak Gazetesi Ankara Temsilcisi Abdülkadir Selvi arasındaki tartışma devam ediyor. Kendisini siyasi iradenin sesi olmakla suçlayan Bulut'a 'bugünkü

"Bana bak Yiğit Bulut benim adım Abdulkadir soyadım Selvi!"
Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ın Ekonomi Başdanışmanı Yiğit Bulut ile AK Parti'ye yakınlığıyla bilinen Yeni Şafak Gazetesi Ankara Temsilcisi Abdülkadir Selvi arasındaki tartışma devam ediyor. Kendisini siyasi iradenin sesi olmakla suçlayan Bulut'a 'bugünkü köşesinden yanıt veren Selvi, Yiğit Bulut sen kimsin?' diye sordu.
 
Bulut'un daha önceki dönemlerde Tayyip Erdoğan'a karşı neler yazdığını hatrılatan Selvi, "Ben geçmişte de buradaydım Yiğit Bulut. Bugün de buradayım. Yarın da... Peki ya sen..." diye yazdı.
 
'SENİN PEŞİNDE KOŞTUĞUN MAKAMLARI BEN ELİMİN TERSİYLE İTTİM'
"Bana bak Yiğit Bulut benim adım Abdulkadir soyadım Selvi" diyerek 'gözdağı veren' Selvi, yazısında şu ifadeleri kullandı: "Benim alnım ak, mazim temiz. 29 yıllık gazeteciyim. Yukarıda Allah şahittir hiçbir kimseden şahsi menfaat talebim olmamıştır. Olmaz da. Senin peşinde koştuğun makamları, ben elimin tersiyle itmiş bir adamım. Demokrasiye karşı her türlü saldırıyla mücadele etmeyi bir onur sayarım. Recep Tayyip Erdoğan'ın dostluğu ise bana yeter."
 
Selvi'nin CNN Türk'teki canlı yayın sırasında HDP milletvekili Altan Tan'a karşı tavrını eleştiren Yiğit Bulut, Twitter hesabında Selvi'ye "Siyasi iradenin sesi, nefesiyim diye kendine yol alan sözde gazeteci" demişti. Bulut, Selvi'nin 'medyada AKP'nin sözcüsü gibi hareket ettiğini' ifade etmişti.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem