Balyoz'da 7 Tutuklama Daha

 69 sanıktan, 2 emekli asker ile 5 muvazzaf daha tutuklandı. Balyoz davasının karara bağlanmasıyla birlikte haklarında yakalama kararı çıkarılan 69 sanıktan, 2 emekli asker ile 5 muvazzaf daha tutuklandı. Balyoz davası nda hakkında yakalama kararı çıkan a

Balyoz'da 7 Tutuklama Daha

 

69 sanıktan, 2 emekli asker ile 5 muvazzaf daha tutuklandı.
 
Balyoz davasının karara bağlanmasıyla birlikte haklarında yakalama kararı çıkarılan 69 sanıktan, 2 emekli asker ile 5 muvazzaf daha tutuklandı.
 
Balyoz davası nda hakkında yakalama kararı çıkan albaylar Devrim Rehber ve Nail İlbey, Yarbay Armağan Aksakal, Astsubaylar Cafer Uyar ve Can Atan ile kendi imkanlarıyla gelen emekli Tümgeneral Uğur Uzal ve emekli Albay Turgut Kedken'in, İstanbul 10. Ağır Ceza Mahkemesi'nde açılan ara celsede kimlik tespitleri yapıldı. Mahkeme heyeti, 7 sanığın tutuklanmasına karar verdi.
 
7 sanığın daha tutuklanmasıyla birlikte, şu ana kadar haklarında yakalama emri çıkarılan 69 sanıktan 30'u tutuklanmış oldu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler