Balyoz davasında şok karar

Sanıkları arasında eski kuvvet komutanlarının bulunduğu davada, avukatlar duruşmaya katılmayınca Savcı Hüseyin Kaplan, 15 Haziran'da Balyoz Davası'nda yargılamanın devam edemediğini belirterek, dosyanın başka bir yere nakledilmesi için Cumhuriyet Savcılığ

Balyoz davasında şok karar

Sanıkları arasında eski kuvvet komutanlarının bulunduğu davada, avukatlar duruşmaya katılmayınca Savcı Hüseyin Kaplan, 15 Haziran'da Balyoz Davası'nda yargılamanın devam edemediğini belirterek, dosyanın başka bir yere nakledilmesi için Cumhuriyet Savcılığı’na gönderilmesini talep etmişti. Savcı bu talebini 'davanın başka mahkemede görülmesine gerek yok' diyerek geri çekti.

Savcı Kaplan, davanın başka bir mahkemeye naklinin mevcut sorunları çözmeyeceğinden, yargılamaya devam edilmesine, esas hakkındaki mütalaa doğrultusunda karar verilmesini istedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler