Baltalı baba vahşet saçtı !

Esenyurt’ta cinnet getirdiği ileri sürülen şahıs, baltayla karısına saldırdı. Başına aldığı darbeyle ağır yaralanan Revzen Andaç hastanede tedavi altına alındı. Saldırgan baba, arya giren iki çocuğunu da yaraladı.Olay, Esenkent Mahallesi Enver Paşa Caddes

Baltalı baba vahşet saçtı !

Esenyurt’ta cinnet getirdiği ileri sürülen şahıs, baltayla karısına saldırdı. Başına aldığı darbeyle ağır yaralanan Revzen Andaç hastanede tedavi altına alındı. Saldırgan baba, arya giren iki çocuğunu da yaraladı.

Olay, Esenkent Mahallesi Enver Paşa Caddesi Yakup Cemil Sokak’ta bulunan Açelya Ekim Başak Sitesi’nde saat 07.00 sıralarında meydana geldi. İddialara göre, cinnet getiren Kazım Andaç (62), yatakta uyuyan eşi Revzen Andaç’a (58) baltayla saldırdı. Diğer odada uyuyan çocuklar Hilal (22) ve Yusuf Andaç (15) da duydukları gürültü üzerine anne babasının odasına geldi.
 
Annelerini kanlar içerisinde gören çocuklar babalarına engel olmaya çalıştı. Olay sırsında Hilal ve Yusuf Andaç da çeşitli yerlerinden yaralandı.
 
İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis ve ambulans sevk edildi. Olay yerine intikal eden polis, Kazım Andaç’ı gözaltına aldı. Başına aldığı batla darbesiyle ağır yaralanan Revzen Andaç ise ambulansla Esenyurt Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Durumları daha hafif olan Hilal ve Yusuf Andaç ise Bağcılar Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde tedavi altına alındı.
 
Gözaltına alınarak polis merkezine götürülen Kazım Andaç burada da sakinleşmedi. Andaç için polis merkezine ambulans çağrıldı. Sağlık ekipleri Andaç’a burada müdahale ederek ayrıldı. Tedavi altındaki Revzen Andaç’ın hayati tehlikesinin devam ettiği öğrenildi. Kazım Andaç’ınpsikolojik sorunlarının bulunduğu iddia edildi.
 
Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler