Baloncu faciaya neden oluyordu

Alev topuna dönen balonların ateşinden, seyyar satıcı, müşteri olarak bulunan bir çocuk ve annesi, son anda kurtuldu. Korku yaratan anları ise, Mobese kayıtları, saniye saniye görüntüledi. Geçen hafta meydana gelen olayda, Tarihi Saat Kulesi'nin de bulund

Baloncu faciaya neden oluyordu
Alev topuna dönen balonların ateşinden, seyyar satıcı, müşteri olarak bulunan bir çocuk ve annesi, son anda kurtuldu. Korku yaratan anları ise, Mobese kayıtları, saniye saniye görüntüledi.
 
Geçen hafta meydana gelen olayda, Tarihi Saat Kulesi'nin de bulunduğu Konak Meydanı'nda, seyyar satıcı elindeki ipe bağladığı balonları satmaya başladı. Kemeraltı Çarşısı girişine doğru seyyar satıcı yanına annesiyle gelen çocuğun istediği balonu koparmaya çalıştı. Bu sırada seyyar satıcının elinde unuttuğu sigara helyum gazı bulunan balonlara değince birden alev aldı.
 
Balonların alev topuna dönmesiyle, müşteri olarak bulunan anne ve çocuğu da büyük panik yaşadı. Görgü tanıklarının verdiği bilgiye göre seyyar satıcının elinde ve yüzünde yanıklar oluştuğu ancak sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. Balonların alev alma anları ise, mobese kameralarınca saniye saniye kaydedildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem