Balkanlarda Trabzon tanıtlıyor!

Her yıl Yunanistan’ın Selanik Kentinde düzenlenen turizm fuarında, Türkiye; Trabzon tanıtımlı öncelik ile fuara katıldı.   Trabzon Kültür ve Turizm İl Müdürü İsmail Kansız ve beraberindekiler de fuarda yer aldı. Trabzon’un her yönü ile tanıtıldığı Türkiye

Balkanlarda Trabzon tanıtlıyor!
Her yıl Yunanistan’ın Selanik Kentinde düzenlenen turizm fuarında, Türkiye; Trabzon tanıtımlı öncelik ile fuara katıldı.
 
Trabzon Kültür ve Turizm İl Müdürü İsmail Kansız ve beraberindekiler de fuarda yer aldı. Trabzon’un her yönü ile tanıtıldığı Türkiye standında, Trabzon ağırlıklı tanıtım ile Şehrin fuara katılan diğer turizm acentelerince dikkatinin çekilmesi sağlandı.
 
15 ülkenin katıldığı fuar daha çok Balkan ülkelerinin katılımı ile gerçekleşiyor. Türkiye’nin bu yıl Trabzon ağırlıklı bir tema işlemesi de Trabzon’un balkanlarda tanıtımında çok faydası oldu.
 
Özellikle, Balkan kültürünün Trabzon’da alt yapısının da olduğu işlenen fuarda, Trabzon’u tanıtıcı kitap ve broşürler dağıtıldı.
 
Standa gelenlerin en çok bundan bir süre önce, basımı yapılan Trabzon Mutfağından örneklerin olduğu kitap ilgi gördü.
 
Selanikliler, kitaptaki Trabzon yemekleri için “Bunlar bizimde yemeklerimiz” dedi.
İl Kültür ve Turizm Müdürü İsmail Kansız, Türkiye’den ve Trabzon’dan ata yadigârı topraklar Balkanlara çok turist gittiğini belirterek “Şimdi de Balkanlardan özellikle Trabzon’a bir turist akınını olması için uğraşıyoruz. Selanik fuarında bakanlığımızın Trabzon ağırlıklı stant yapması da bu açıdan önemli. Bakanlığımıza Trabzon adına teşekkür ediyoruz” dedi.
 
selanik-fuari...jpg
 
selanik-fuari..2.jpg
 
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler