Astrolog Banu Boz

Astrolog Banu Boz

Balık Burcunda Güneş Tutulması 10-03-2015

20 Mart 2015 saat 11:36’da Balık burcunun 29 derecesinde bir güneş tutulması gerçekleşecek. İngiltere, Norveç ve Kuzey kutbundan gözlemlenecek olan tutulmanın etkileri oldukça güçlü olup önümüzdeki bir yıllık zamana yayılacak. Astrolojide gezegenlerin son dereceleri anaretic olarak geçer. Yıkıcı ve sarsıcı anlamına gelen sözcük, olayların kritik aşamalarını gösterirken, Sceheat sabit yıldızının tutulma anına eşlik etmesi hesapta olmayan olayların, cinayet ve boğulma vakalarının öne çıkacağını gösteriyor. Aynı zamanda yıldız, farklı fikirlerin, alternatif görüşlerin ve idrak seviyesinin artacağını ve bunun yanında bir şeylerin de sonuna gelindiğini bize anlatmakta.

Ruhsal alanı ve çözülmeleri anlatan Balık burcu, dini inançlar ve sanatında temsilcisidir. Hayatımızda birçok olayın bitişini ve yeni başlangıçlar olacağı vurgusunu taşıyan Güneş tutulması, çabuk gerçekleşen ve hızlı akan sürecide başlatacak. Balık burcunun yönetici gezegeni Jüpiter’in Aslan burcunda yapmış olduğu transit, girişimlerdeki cesareti ön plana çıkarıyor. Satürn’ün inançları temsil eden Yay burcundan Güneş’e açısı, yapılan işlerin somutlaşacağı ve görünür hale geleceği anlamına da geliyor.

Türkiye’nin haritasına baktığımızda, bir dönemin bittiğini net olarak görüyoruz. Türkiye’nin sahip olduğu değerler ve finansla ilgili konularda yeni bir vizyon ve yeni bir yol sergileyeceği, konumu itibarıyla yeni başlangıçlar yapacağı fakat stresli ve problematik etkilerin ağırlık kazanacağını bu tutulma öne çıkıyor.

Dünyasal olarak değerlendirirsek, Balık burcu güneş tutulması fırtınalar, seller, deniz kazaları ve saldırıların yanında maden ve uçak kazalarını da gündeme taşıyacak.

Akrep, Balık, Yengeç burçlarının son günlerinde doğanlar yaşamlarında önemli başlangıçlar ve sonlanmalar yaşayacaklar. İkizler, Başak ve Yay burçlarının son on günlerinde doğanlar problemli değişimlerin etkilerini görecekler.

KOÇ VE YÜKSELEN KOÇLAR: Tutulma ile birlikte birçok şeyin sonuna geldiğini anlayacaksınız. Yeni bir psikolojik sürecin başlangıcı sizi bekliyor. Kötü alışkanlıklarınızdan sıyrılarak, gerçekte ne istediğinizi anlayacak ve yeni kararlar vereceğiniz bir bilince geçiyorsunuz.

BOĞA VE YÜKSELEN BOĞALAR: Sosyal çevreniz, arkadaşlıklar, sosyal etkinlikler ve dernek faaliyetleri ile ilgili çalışmaların içerisindeyseniz bir dönemi bitiriyorsunuz. Biten arkadaşlıklarınıza üzülmeyin. Geleceğe ilişkin plan ve projeleriniz için yeni kararlar alacaksınız.

İKİZLER VE YÜKSELEN İKİZLER: Tutulmayla birlikte, kariyerinizle ilgili yeni bir döneme giriyorsunuz. Önemli bitişler ve başlangıçlar arifesindesiniz. İş yaşamınızda statü ün ve yer değişikliği gündeme gelecek. Bir dönem bitiyor, yeniliklere hazırlıklı olun.

YENGEÇ VE YÜKSELEN YENGEÇLER: Tutulmayla birlikte eğitim, seyahat, medya, yurt dışı, yabancılar ve hukuki konuların biriyle ilgiliyseniz, bir dönem bitiyor ve siz yeni döneme giriyorsunuz. Hazırlıklı olun.

ASLAN VE YÜKSELEN ASLANLAR: Tutulma ile birlikte başkaları ile alakalı miraslar, borçlar, ortak aile ve eş parası gibi sizin direkt müdahil olmadığınız konular yeni bir döneme giriyor. Kredi-borçlar ve ortaklıklarda eski düzen yerini yeni şartlara bırakıyor. Hazırlanın.

BAŞAK VE YÜKSELEN BAŞAKLAR: Tutulma ile birlikte eş ve ikili ilişkiler, ortağınız ya da partneriniz ile ilgili konularda bitişler var. Siz yeni şartlara ve uymanız gereken önemli gelişmelere hazırlanın.

TERAZİ VE YÜKSELEN TERAZİLER: Tutulma ile birlikte iş yeriniz ve çalışma koşullarınızda değişiklikler gündeme gelecek. Çalışma arkadaşlarınızla ilgili değişiklikler var. Günlük temponuz değişiyor ve siz yeni günlere uyanacaksınız.

AKREP VE YÜKSELEN AKREP: Tutulmayla birlikte aşk ilişkileriniz ,çocuklarınızla ilgili yeni konular önem kazanacak. Çocuk sahibi olmak için girişimler yapabilirsiniz. Spor, sanat, hobi ve eğlence çalışmalarınızda yeni dönem başlıyor. Arkadaşlarınız ve sosyal çevreniz değişiyor.

YAY VE YÜKSELEN YAYLAR: Tutulmayla birlikte yakın çevrenizle ilgili bitişler ve yeni başlangıçlar yapıyorsunuz. Ev ya da şehir değişikliği yapabilirsiniz. Gayrimenkul alım-satımı yapabilirsiniz. Aile büyüklerinin durumu ön plana çıkacak. Yenilenme ve yeni başlangıçlar sizi bekliyor.

OĞLAK VE YÜKSELEN OĞLAKLAR: Tutulma ile birlikte yakın çevrenizde bitiş ve yeni başlangıçları da beraberinde getiriyor. Kardeş, kuzen, komşu ile ilgili konular yoğunluk kazanacak. Projeler ve sözleşmelerle ilgili önemli bitişler ve başlangıçlar var. Önemli imzalar atabilirsiniz.

KOVA VE YÜKSELEN KOVALAR: Tutulmayla birlikte bütçenizi, gelir ve kaynaklarınızı ilgilendiren konular önem kazanıyor. Ortak işler gündeme gelecek. Yeni ilişkiler, işbirlikleri içerisinde olacaksınız. Parasal kaynaklarınız değişiyor, yeni kaynaklar elde ediyorsunuz.

BALIK VE YÜKSELEN BALIKLAR: Tutulmayla birlikte genel sağlığınız, kişisel girişimleriniz ön plana geçecek. Sizin bu tutulmayla beraber toplumdaki konumunuz ve tanınma şekliniz bitiyor. Artık farklı bir kişi ve kimlikle tanınacaksınız. Yeni günlük tempo sizi bekliyor.

ŞARTLARINIZ NE OLURSA OLSUN, DOĞRU OLUN, DOĞRU KALIN, HOŞÇAKALIN.

YAZIYA YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.