Balaban bombacıları yakalandı

Van'ın Gevaş ilçesi Balaban Yol Kontrol Noktası'nda bomba yüklü aracı patlatan iki PKK'lı yakalandı.Alınan bilgiye göre, 21 Ağustos 2015 tarihinde 21.30 sularında Van-Tatvan karayolunun 80'inci kilometresinde bulunan Yoldöndü Jandarma Karakol Komutanlığı

Balaban bombacıları yakalandı

Van'ın Gevaş ilçesi Balaban Yol Kontrol Noktası'nda bomba yüklü aracı patlatan iki PKK'lı yakalandı.

Alınan bilgiye göre, 21 Ağustos 2015 tarihinde 21.30 sularında Van-Tatvan karayolunun 80'inci kilometresinde bulunan Yoldöndü Jandarma Karakol Komutanlığı sorumluluk sahasında bulunan Balaban Yol Kontrol Noktası önünde PKK'lılar tarafından bomba yüklü aracın patlatılması sonucu S.Y. (21) ile O.D. (20) isimli 2 asker ile sivil vatandaş olan Ö.S. (30) ve ismi öğrenilemeyen 1 kişi yaralanmıştı. Olay sonra jandarma ekipleri, iki aydan buyana titiz ve başarılı çalışmalar neticesinde olayla ilgili olduğu belirtilen S.S. ile H.S. isimli şahısları yakaladı. İlçe jandarmada sorguları tamamlanan 2 zanlı, çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler