Bal yüzünden yeğenini öldürdü!

Şanlıurfa’da, 30 yaşındaki Ali Kılıç, sahibi olduğu arı kovanındaki balı izinsiz olarak sattığı iddiasıyla tartıştığı yeğeni 18 yaşındaki İbrahim Halil Kılıç’ı göğsünden bıçaklayarak öldürdü.Olay, dün gece geç saatlerde merkeze bağlı Konuklu Beldesi’nde m

Bal yüzünden yeğenini öldürdü!

Şanlıurfa’da, 30 yaşındaki Ali Kılıç, sahibi olduğu arı kovanındaki balı izinsiz olarak sattığı iddiasıyla tartıştığı yeğeni 18 yaşındaki İbrahim Halil Kılıç’ı göğsünden bıçaklayarak öldürdü.

Olay, dün gece geç saatlerde merkeze bağlı Konuklu Beldesi’nde meydana geldi. Arıcılık yapan Ali Kılıç, akşam saatlerinde kovanlarda bulunan balın yerinde olmadığını gördü. Bunun üzerine Ali Kılıç, birlikte çalıştığı ve balları kendisinden izin almadan sattığı iddiasıyla yeğeni İbrahim Halil Kılıç ile tartışmaya başladı. Amca- yeğen arasında sözlü olarak başlayan tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü. Kavga sırasında öfkelenen Ali Kılıç, mutfakta bulunan ekmek bıçağı ile yeğeni İbrahim Halil Kılıç’ı göğsünden yaraladı. Kanlar içerisinde yere yığılan Kılıç, gürültü üzerine eve gelen komşuları tarafından otomobille hastaneye götürülmek istenirken yolda yaşamını yitirdi.

İbrahim Halil Kılıç’ın cesedi otopsi için Şanlıurfa Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna konulurken, yeğenini öldürdükten sonra kaçan İbrahim Halil Kılıç ise jandarma tarafından geç saatlerde yakalanarak gözaltına alındı. İl Jandarma Komutanlığı’na götürülen amcanın sorgulanmasına başlanırken, bal tartışması yüzünden ölen İbrahim Halil Kılıç’ın cenazesi ise otopsisinin ardından yakınlarına teslim edildi. Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem