Bakırköy’de feci ölüm!

Bakırköy'de bir inşaat şantiyesinde bekçilik yapan Abdulkadir Çiçek isimli vatandaş şantiyenin 27 metrelik su kuyusuna düşerek hayatını kaybetti. İhbar üzerine olay yerine gelen itfaiye ve AFAD kurtarma ekipleri Çiçek'in cesedini çıkarmak için saatlerce u

Bakırköy’de feci ölüm!

Bakırköy'de bir inşaat şantiyesinde bekçilik yapan Abdulkadir Çiçek isimli vatandaş şantiyenin 27 metrelik su kuyusuna düşerek hayatını kaybetti. İhbar üzerine olay yerine gelen itfaiye ve AFAD kurtarma ekipleri Çiçek'in cesedini çıkarmak için saatlerce uğraştı.

Olay, Bakırköy, Şenlikköy Mahallesi Bakış Sokak üzerinde bulunan bir inşaat şantiyesi alanında saat 02.00 sıralarında meydana geldi. İddiaya göre bekçilik yapan Abdulkadir Çiçek, çalıştığı firmanın inşaat alanında bulunan 27 metre derinlikteki su kuyusuna düştü.

Firma sahibi bekçi Çiçek'e uzun süre ulaşamayınca inşaat alanına geldi. Şantiyenin kapısının açık olduğunu ve içeride kimsenin olmadığını gören firma sahibi, durumu polis ekiplerine haber verdi. İhbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri yaptıkları incelemenin ardından bekçi Abdulkadir Çiçek'in 27 metre derinliğindeki su kuyusuna düştüğünü tespit etti. Polis ekipleri durumu itfaiye ve sağlık ekiplerine bildirdi.

AFAD ekiplerininde destek verdiği kurtarma çalışmaları sonucu ceset bulunduğu kuyudan uzun uğraşlar sonucu çıkarıldı. Olay yerine gelen Çiçek'in eşi ve yakınları sinir kırız geçirdi. Kuyudan çıkarılan Çiçek'in cesedi Olay yeri inceleme ekiplerinin çalışmalarının ardından Adli Tıp Kurumu Morguna kaldırıldı. Bu arada Çiçek'in evli ve 2 çocuk babası olduğu öğrenildi.

Polis ekipleri olayla ilgili soruşturma başlattı.

Bakırköy’de feci ölüm!

Bakırköy’de feci ölüm!

Bakırköy’de feci ölüm!

Bakırköy’de feci ölüm!

Bakırköy’de feci ölüm!

Bakırköy’de feci ölüm!

Bakırköy’de feci ölüm!

Bakırköy’de feci ölüm!

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler