Bakanlık'tan son açıklama!

Sağlık Bakanlığı, İstiklal Caddesi'ndeki saldırıda yaralananlar hakkında açıklama yaptı. Bakanlık son durumla ilgili, "8'i yoğun bakımda olmak üzere 19 yaralı hastanelerde tedavi görüyor" dedi.   Durumu en ağır olan yaralı ise patlamanın simgesi haline ge

Bakanlık'tan son açıklama!
Sağlık Bakanlığı, İstiklal Caddesi'ndeki saldırıda yaralananlar hakkında açıklama yaptı. Bakanlık son durumla ilgili, "8'i yoğun bakımda olmak üzere 19 yaralı hastanelerde tedavi görüyor" dedi.
 
Durumu en ağır olan yaralı ise patlamanın simgesi haline gelen 2.5 yaşındaki minik Asya. Beyin ve göz ameliyatı geçiren minik Asya, yoğun bakımda uyutuluyor.
 
BAKANLIK: 4 DAKİKA İÇİNDE 6 AMBULANS OLAY YERİNDEYDİ
 
Sağlık Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada, patlamanın ardından 112 Komuta Kontrol Merkezine ilk çağrının saat 10.58'de geldiği hatırlatıldı. Olayın ardından ilk ambulansın saat 11.00'da bölgeye ulaştığı aktarılan açıklamada, şunlar kaydedildi:
 
"Saat 11.04'te olay yerinde, 6 ambulans, 15 dakika içerisinde toplam 28 ambulans ve 3 UMKE ekibi ile yaralananlara müdahale edilmiştir. Bugün saat 09.00 itibariyle 8'i yoğun bakımda olmak üzere, 19 yaralının hastanelerimizdeki tedavisine devam edilmektedir."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem