Bakanlıkta dev FETÖ operasyonu!

733 kişi ihraç edildi...

Bakanlıkta dev FETÖ operasyonu!
Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik, önemli açıklamalarda bulundu.Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Çelik, Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) ile mücadele kapsamında KHK ile 733 kişinin Bakanlıktan ihraç edildiğini belirterek, "458 kişi de şu anda açığa alınmış bulunmakta. İnceleme devam ediyor" dedi.

Terör örgütlerinin aynı amaca hizmet ettiğini belirten Bakan Çelik', "FETÖ, PKK, PYD, DAEŞ... Hepiniz aynı amaca hizmet ediyorsunuz. Türkiye üzerinde hesaplarınız var. Türkiye üzerinde hesabı olanlara maşa görevi görüyorsunuz" ifadelerini kullandı.

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik, Türkiye'nin küçükbaş ve büyükbaş kurbanlık potansiyeline ilişkin, "Hayvan varlığımızla ilgili bir sorun yok. Aksi tüm değerlendirmeler spekülatif değerlendirmelerdir" şeklinde konuştu. Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik, gıda fiyatlarının  enflasyona etkisinin de görüşüldüğü Gıda ve Tarımsal Ürün Piyasaları İzleme ve  Değerlendirme Komitesi çalışmalarına ilişkin ise "Önümüzdeki perşembe günü Bakanlar  düzeyinde bir toplantı gerçekleştirmeyi düşünüyoruz" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler