Bakanlıklarda yeni atamalar!

Başbakan Yardımcılığı, Çalışma ve Sosyal Güvenlik, Çevre ve Şehircilik, Gençlik ve Spor, Kültür ve Turizm ile Milli Savunma Bakanlıklarına ait atama kararları Resmi Gazete’de yayımlandı.Buna göre; Başbakan Yardımcılığı bünyesindeki Tunceli İl Müftüsü Hüse

Bakanlıklarda yeni atamalar!

Başbakan Yardımcılığı, Çalışma ve Sosyal Güvenlik, Çevre ve Şehircilik, Gençlik ve Spor, Kültür ve Turizm ile Milli Savunma Bakanlıklarına ait atama kararları Resmi Gazete’de yayımlandı.

Buna göre; Başbakan Yardımcılığı bünyesindeki Tunceli İl Müftüsü Hüseyin Yıldırım ile Çevre ve Şehircilik Bakanlığı bünyesindeki Tapu ve Kadastro Edirne Bölge Müdürü Mehmet Yıldırım başka bir görevlere atanmak üzere görevlerinden alındı.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Mahmut Özbay, başka bir göreve atanmak üzere görevden alınırken, yerine Mahmut Ballı atandı. Türkiye İş Kurumu Genel Müdürlüğü Yönetim Kurulu Üyeliğine Bakanlık Temsilcisi olarak Bakanlık Müşaviri Faruk Çakmak, Sosyal Güvenlik Kurumu Başkanlığı Aktüerya ve Fon Yönetimi Daire Başkanlığı’na Fırat Işık getirildi.

Gençlik ve Spor Bakanlığı Bakanlık Müşaviri Mustafa Caner Şahin başka bir göreve atanmak üzere görevden alınırken, yerine Cemre Berker Ülker atandı.

Kültür ve Turizm Bakanlığı’ndan Tanıtma Genel Müdür Yardımcısı İbrahim Yazar, Milli Kütüphane Başkanı Tuncel Acar, Niğde İl Kültür ve Turizm Müdürü Mehmet Öncel Koç, Manisa İl Kültür ve Turizm Müdürü Erdinç Karaköse başka görevlere atanmak üzere görevlerinden alındı.

Ayrıca, Milli Savunma Bakanlığı bünyesindeki 97 Hakim Subay’ın da atamaları gerçekleştirildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem