Bakanlıklarda atamlar yapıldı!

Resmi Gazete'nin bugünkü sayısında yer alan atama kararlarına göre, Vakıflar Genel Müdürlüğü'nde açık bulunan Vakıflar Meclisi Üyeliğine Mikdat Yetim atandı.Samsun Vakıflar Bölge Müdürü Mustafa Ozat,  başka bir göreve atanmak üzere bu görevinden alındı.Tü

Bakanlıklarda atamlar yapıldı!

Resmi Gazete'nin bugünkü sayısında yer alan atama kararlarına göre, Vakıflar Genel Müdürlüğü'nde açık bulunan Vakıflar Meclisi Üyeliğine Mikdat Yetim atandı.

Samsun Vakıflar Bölge Müdürü Mustafa Ozat,  başka bir göreve atanmak üzere bu görevinden alındı.

Türkiye Elektrik İletim AŞ Genel Müdürlüğü'nde boş bulunan Yönetim Kurulu Üyeliğine  Hayrettin Demircan getirildi.

Hazine Müsteşarlığında açık bulunan Dış Ekonomik İlişkiler Genel Müdürlüğüne Kamu Finansmanı Genel Müdür Yardımcısı Hakan Tokaç'ın atanması uygun görüldü.

Adli Tıp Kurumu İkinci Adli Tıp İhtisas Kurulu Göğüs Cerrahi Üyesi Doç. Dr. Adalet Demir'in bu görevinden alınması, kararlaştırıldı. Adli Tıp Kurumu Üçüncü Adli Tıp İhtisas Kurulu Adli Tıp Üyeliğine Uzm. Dr. Mehmet Özbay, atandı.

Adli Tıp Kurumu Birinci Adli Tıp İhtisas Kurulu Adli Tıp Üyeliğine Doç. Dr. Bülent Şam, getirildi. Adli Tıp Kurumu İkinci Adli Tıp İhtisas Kurulu Radyoloji Üyeliğine Uzm. Dr. Ajda Ağırbaş yeniden atandı.

Adli Tıp Kurumu Beşinci Adli Tıp İhtisas Kurulu Adli Tıp Üyeliğine Uzm. Dr. Lokman Başer, getirildi. Adli Tıp Kurumu Beşinci Adli Tıp İhtisas Kurulu Adli Tıp Üyeliğine Uzm. Dr. Müfit İris, atandı.

ÇALIŞMA VE SOSYAL GÜVENLİK BAKANLIĞI!

Açık bulunan 1. Hukuk Müşavirliğine, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Eğitim ve Araştırma Merkezi 1. Hukuk Müşaviri Yaşar Güçlü'nün atanması uygun bulundu. Açık bulunan Sosyal Güvenlik Kurumu Başkanlığı Yönetim Kurulu Üyeliğine Sosyal Güvenlik Kurumu Başkanlığı Başkan Yardımcısı Cevdet Ceylan, atandı.

 Açık bulunan Sosyal Güvenlik Kurumu Başkanlığı Hizmet Sunumu Genel Müdürlüğü Genel Müdür Yardımcılığı'na Cenk Şen, getirildi.

ÇEVRE VE ŞEHİRCİLİK BAKANLIĞI!

Tapu ve Kadastro İzmir Bölge Müdürü Burhan Usta, başka bir göreve atanmak üzere görevinden alındı. Söz konusu göreve, Tapu ve Kadastro Diyarbakır Bölge Müdürü Habil Oğan'ın atanması kararlaştırıldı.  

Tapu ve Kadastro Yozgat Bölge Müdürü Ömer Şahingöz başka bir göreve atanmak üzere görevinden alındı. Tapu ve Kadastro Yozgat Bölge Müdürlüğüne, Tapu ve Kadastro Elazığ Bölge Müdürü Tamer Taşkıran'ın atanması uygun görüldü.

Tapu ve Kadastro Elazığ Bölge Müdürlüğüne ise Tapu ve Kadastro Gaziantep Bölge Müdürü Kemal Taşdemir, getirildi.  

Açık bulunan Tapu ve Kadastro Eskişehir Bölge Müdürlüğüne Tapu ve Kadastro Van Bölge Müdürü Cevdet Kılıç, atandı. Tapu ve Kadastro Edirne Bölge Müdürlüğüne Turan Gülten, getirildi.

DIŞİŞLERİ BAKANLIĞI

Açık bulunan Dış Politika Danışma Kurulu Üyeliğine, Büyükelçi Bakanlık Müşaviri Gürcan Balık atandı.

Açık bulunan Enformasyon Genel Müdür Yardımcılığı'na Tanju Bilgiç, getirildi.

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığının açık bulunan Maden İşleri Genel Müdür Yardımcılığı'na Dr. Adnan Köse'nin atanması kararlaştırıldı. Açık bulunan Türkiye Elektrik Ticaret ve Taahhüt AŞ Genel Müdür Yardımcılığı'na, Mehmet Feridun Alak'ın atanması layık görüldü. Açık bulunan Bakanlık Müşavirliğine Sami Çebi, atandı.

Gençlik ve Spor Bakanlığı Proje ve Koordinasyon Genel Müdür Yardımcısı Hüseyin Akalın, başka bir göreve atanmak görevinden alındı. Yerine Ragıp Bingöl atandı.

GIDA TARIM VE HAYVANCILIK BAKANLIĞI!

Açık bulunan Muş İl Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğüne Ergün Çolakoğlu'nun atanması karara bağlandı.

Gümrük ve Ticaret Bakanlığının açık bulunan Kooperatifçilik Genel Müdürlüğüne, İsmail Kalender getirildi. Açık bulunan GAP Gümrük ve Ticaret Bölge Müdürlüğüne Fikret Erol atandı. Açık bulunan Batı Marmara Gümrük ve Ticaret Bölge Müdürlüğü'ne, Gümrük ve Ticaret Başmüfettişi Muharrem Murat'ın atanması kararlaştırıldı. Açık bulunan Tunceli Ticaret İl Müdürlüğüne, Cevat Salman, atandı.

Kültür ve Turizm Bakanlığının Kastamonu İl Kültür ve Turizm Müdürü Ziver Kaplan ve Bakanlık Müşaviri Abdulkadir Yıldız, başka bir göreve atanmak üzere bu görevlerinden alındı. Açık bulunan Sinema Genel Müdür Yardımcılığı'na, Başmüfettiş Ali Atlıhan atandı. Açık bulunan Manisa İl Kültür ve Turizm Müdürlüğüne, İbrahim Sudak getirildi. Açık bulunan Müfettişliğe, Müfettiş Yardımcısı Aysun Altunbaş atandı. Açık bulunan Müfettişliğe, Müfettiş Yardımcısı Çiğdem Özdemir'in atanması uygun görüldü.

Açık bulunan Kütüphaneler ve Yayımlar Genel Müdürlüğüne, Bakanlık Müşaviri Hamdi Turşucu atandı.

Resmi Gazete'nin bugünkü sayısında yer alan atama kararlarına göre, Gaziantep Milli Eğitim Müdürlüğüne Bilal Yılmaz, Amasya Milli Eğitim Müdürlüğüne Hüseyin Güneş, Malatya Milli Eğitim Müdürlüğüne Ali Tatlı, Tokat Milli Eğitim Müdürlüğüne Levent Yazıcı, Yozgat Milli Eğitim Müdürlüğüne Saim Kuş, Düzce Milli Eğitim Müdürlüğüne Ahmet Yurtman, Balıkesir  Milli Eğitim Müdürlüğüne İbrahim Çavuşoğlu ve Bolu İl Milli Eğitim Müdürlüğüne Yusuf Cengiz, atandı.

MİLLİ SAVUNMA BAKANLIĞI!

Makine ve Kimya Endüstrisi Kurumu Genel Müdür Yardımcıları Dr. Adnan Atıcı ile İlhan Akdeniz, başka bir göreve atanmak üzere görevlerinden alındı. Aynı görevlere Mehmet Sait Demirci ile Faruk Yenal, getirildi. 

ORMAN VE SU İŞLERİ BAKANLIĞI

Orman ve Su İşleri Bakanlığı Müşavirliğine Müsteşar Yardımcısı Mehmet Bahaettin Kaptan atandı. Konya Orman Bölge Müdürlüğüne Bekir Karacabey, Kütahya Orman Bölge Müdürlüğüne İbrahim Ergüven'in atanması kararlaştırıldı.

Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğünde, açık bulunan İzmir 2. Bölge Müdürlüğüne Kars 24. Bölge Müdürü Hayati Çelenk, atandı. Kars 24. Bölge Müdürlüğüne Nesip Özden'in atanması uygun görüldü. 

SAĞLIK BAKANLIĞI!

Sağlık Bakanlığı Müsteşarlığına Prof. Dr. Eyüp Gümüş atandı. Bakanlık Müşavirliğine de Ahmet Burak Yaşar getirildi. 

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığının açık bulunan Kıyı Emniyeti Genel Müdür ve Yönetim Kurulu Başkanlığına Bakanlık Müşaviri Yaşar Duran Aytaş atandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem