Bakanlıklara gece yarısı son dakika atamaları...

Başbakan Yardımcılığı ile Aile ve Sosyal Politikalar, Bilim, Sanayi ve Teknoloji, Çalışma ve Sosyal Güvenlik, Çevre ve Şehircilik, Dışişleri, Gıda, Tarım ve Hayvancılık, Gümrük ve Ticaret, Kültür ve Turizm, Maliye, Millî Eğitim, Orman ve Su İşleri, Ulaştı

Bakanlıklara gece yarısı son dakika atamaları...
Başbakan Yardımcılığı ile Aile ve Sosyal Politikalar, Bilim, Sanayi ve Teknoloji, Çalışma ve Sosyal Güvenlik, Çevre ve Şehircilik, Dışişleri, Gıda, Tarım ve Hayvancılık, Gümrük ve Ticaret, Kültür ve Turizm, Maliye, Millî Eğitim, Orman ve Su İşleri, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlıklarına ait atama kararları Resmi Gazete'de yayımlandı
 
Buna göre Başbakan Yardımcılığına bağlı İstanbul Vakıflar 1. Bölge Müdürlüğüne, Bursa Vakıflar Bölge Müdürü Mürsel Sarı, Bursa Bölge Müdürlüğüne Antalya Vakıflar Bölge Müdürü Mustafa Emek, Adana Vakıflar Bölge Müdürlüğüne ise Recep Kafes, yine aynı makama bağlı Hazine Müsteşar Yardımcılığına, Sigoratcılık Genel Müdürü Ahmet Genç atandı.
 
Diğer atamalar ise şu şekilde gerçekleşti:
 
Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı
 
Çankırı Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Salih Ağdaş, Engelli ve Yaşlı Hizmetleri Genel Müdürü Aylin Çiftçi ve Bakanlık Müşaviri Mustafa Can başka bir göreve atanmak üzere görevlerinden alınırken, Engelli ve Yaşlı Hizmetleri Genel Müdürlüğüne Tacettin Güneş, Aile ve Toplum Hizmetleri Genel Müdür Yardımcılığına, Abdulkadir Abduşoğlu, Sivas Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğüne Hasan Aykut, Denizli Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğüne, Uşak Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Ahmet Altın ve İzmir Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğüne, Nesim Tanğlay getirildi.
 
- Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı
 
-Türk Patent Enstitüsü Başkan Yardımcılığına Cemil Başpınar, Ankara Bilim,Sanayi ve Teknoloji İl Müdürlüğüne Karaman Bilim, Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Vehbi Konarılı tayin edildi.
 
- Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı
 
İş Başmüfettişliği görevlerine Hüseyin Kocapiçak ile Cüneyt Özen atandı.
 
-Çevre ve Şehircilik Bakanlığı
 
Bakanlık Müşavirliğine, Tapu ve Kadastro Genel Müdür Yardımcısı Bilal Curabaz getirilirken Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü I. Hukuk Müşaviri Ali Ramazan Acar başka bir göreve atanmak üzere bu görevinden alındı.
 
-Dışişleri Bakanlığı
 
Kuzeydoğu Akdeniz Genel Müdür Yardımcılığına, Ali Murat Başçeri, Bakanlık Müsteşar Yardımcılığına Protokol Genel Müdürü Büyükelçi Levent Murat Burhan getirildi.
 
-Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı
 
Et ve Süt Kurumu Genel Müdürlüğü Yönetim Kurulu Üyeliğine, aynı yerin Genel Müdür Yardımcısı Sadık Küçükgünay yeniden atanırken, Bakanlık Müşavirliği görevlerine, Tarımsal Araştırmalar ve Politikalar Genel Müdür Yardımcısı Atik Ahmet Yücer ve Bitkisel Üretim Genel Müdür Yardımcısı Cafer Kınanç, Şırnak İl Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğüne ise Bekir Kılıç getirildi.
 
-Gümrük ve Ticaret Bakanlığı
 
Bakanlık Müşavirliğine, Hakkı Ahmetbeyoğlu, Gümrük ve Ticaret Başmüfettişliğine Dursun Coşkunçelebi atandı.
 
-Kültür ve Turizm Bakanlığı
 
Kütüphaneler ve Yayımlar Genel Müdür Yardımcısı Fikret Komser,Kültür Varlıkları ve Müzeler Genel Müdür Yardımcılığına Ramazan Çokçevik, müfettiş yardımcıları Ali ErdemYalçin ile Mustafa Çakır müfettişliğe atanırken, Muş İl Kültür ve Turizm Müdürü Ahmet Bulut ile Bakanlık Müşaviri Yalçın Kurt başka görevlere getirilmek üzere görevlerinden alındı.
 
-Maliye Bakanlığı
 
Diyarbakır Defterdarı Hasan Koca, Şırnak Defterdarı İbrahim Kulaoğlu başka görevlere atanmak üzere görevlerinden alındı.
 
-Milli Eğitim Bakanlığı
 
Uşak İl Milli Eğitim Müdürlüğüne,Bülent Şahin getirildi.
 
-Orman ve Su İşleri Bakanlığı
 
Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü 1. Hukuk Müşavirliğine İlhan Umut atandı.
 
-Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı
 
Bakanlık Müşavirliğine görevlerine Devlet Hava Meydanları İşletmesi Genel?Müdür ve Yönetim Kurulu Başkanı Orhan Birdal ile Mehmet Karabulut tayin edildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler